Zeynep0606 Mugee09 cnm doktoruna guven ozamn riske girmeye gerek yok kovezde kalmaz zaten haftasini gecmis iyi kotu
Mugee09 Zeynep0606 inşallah canım inşallah kalsa bile hemen çıkar İnsAllah evimize sagsalim geliriz insan korkuyor birşey olur diye
Zeynep0606 ESMAARAS ikinci sezaryan ise 38+5 te aliyir doktorlar beklemiyor benimde 3. Nasipse olucak sezaryan
Af_dmr Mugee09 inşallah canım dua edelim. Bende de başlamış plesenta kireçlenmesi ama stres yapmamaya çalışıyorum. Doktorum hareket takibi yap dedi. Başka da elimizden bisey gelmiyor dua edip bekliycez canım.
Mugee09 Af_dmr inşallah canım kaç haftalıksin bnimki baya erkenn başladığı için gelişim geriliği başladı
Af_dmr Mugee09 32 de gittiğimde başlamıştı benimde. 34+2 yim bende inşallah bir sorun olmaz sağlıkla kavusuruz bebeklerimize.
merve0128 Aylayla ben size bişey sorsam bebeğinizin ciğerinde sıvı birikmesi mi vardı yoksa doğumdayken mi oldu ? Benim bebeğimin ciğerinde sıvı birikmesi olmuş sıvıyı aldıracaz ama tekrar olur mu bilmiyoruz sizde böyle söyleyince yazmak istedim
Aylayla merve0128 yok bebek ciğerinde su kalarak doğdu normal doğumda bebek sıkıştığıniçin rahimden çıkarken o suyu atıyomuş ama benimki atamamış oyüzden kaldı kuvözde
merve0128 Mugee09 inşallah hiçbir sıkıntı olmadan sağlıkla alırsın kucağına canım üzülme Allah büyük bişey olmaz Allah’ın izniyle 🤲🌸