huzursahibi Merhaba arkadaşlar, son regl başlangıcınızı mı baz alıyorsunuz yoksa ultrasonda çıkan gününüzü mü? Çok fark yok aslında sadece 2 gün ama yine de merak ettim 🙃
Hailme_1999 huzursahibi benim 6 gün vardı son adet tarihiyle usg arasında gerideydi. Ama geçen gittigimde tamamlamıştı o farkı çok şükür. Seninki tamamlanır merak etme cnm
Smmom95 Sen adet tarihinin ilk gününü baz alıyor doktorlar ultrason da bebeğin kilosuna boyuna göre kendi otomatik hesaplama yapıyor
Melo24_ Smmom95 Bir şey danışmak istiyorum. 25 aralık da kontrole gittim normalde son adet tarihime göre 6+2 ydi. Doktor en fazla 5+2 dedi. Ama ultrason kağıdında da 6w2d yazıyor😂 Yarın yine gidicem Kalp atışı için. Şimsi hangiisi doğru hafta olarak kafam karıştı 😂
Smmom95 Melo24_ son adet tarihinde ultrasonda da 6+2 çıkmış doğru olan o yani doktor neden en fazla 5+2 dedi onu bilemiyorum 😀inşallah kalp atışını duyduğunda da söyler zaten kaç haftalık olduğunu oynamalar oluyor genelde 3-5 gün 1 hafta
haydibakalim Bunu b Melo24_ bunu ben de merak ediyorum çünkü benim de 7 hafta sat a göre ama doktor daha küçük gibi dedi