NurSema01 6217 birazdan son 22 olacak 😍 içimde anlatamadığım bir duygu var heyecan korku endişe mutluluk karışık 😊
Baturay 6217 son 30.gun az kaldı kızıma kavuşmaya sağlıcakla gelsin bebelerimiz ankaradan herkese selamlar mutlu huzurlu yılar 😍
monaroza 6217 Evet ☺️ Nst ye girdim iki gün önce hem düzensiz sancım çıktı hem de 2 cm açılmam varmış biraz aceleci bizimki 😅 sizin nasıl
monaroza 6217 Ben de ilk defa girdim evde hafif bel ağrım vardı düzensiz sancıymış onlar o yüzden çatıya da bakmak istedi iyi ki bakmış açıklığım var diye dinleniyorum şuan 1-2 hafta daha beklesin diye en azından 😓 sizin için de hayırlısı olsun 🙏🏻😊
6217 Erenannesi bilmiyorum inann bende hiç bu fataya kadar almadı bende de toplanma sertleşme oluyor karnımda sık sık lavabo :/
monaroza Fatma6161 Göbek büyüdüğü için de bel ağrısı yapabilir yani her bel ağrısı sancı mı onu bilmiyorum ama benim ki daha önce yaşamadığım farklı bir ağrı zonklama gibi diyebilirim aslında ordan kalçama doğru iniyor
monaroza Fatma6161 Doktorunuzla görüşün bence her ihtimale karşı allah korusun yani kötü bir şey olmasa bile içiniz rahat eder