birgaripannee 5haftalık hamıleyım sağ bacagım kalcadan agrıyor boyle bı durum yasayan varmı onemlı bır durum mu henuz doktora gıtmedım
aydinayse birgaripannee canım ben 19 haftalığım ve senin gibi erken başladı ağrım. Bacağımdan kalçama vuruyor. Hareketlerini yaparken dikkat et diğer türlü yer ettikçe sıkıntı yaratıyor. Mesela ben namaz kılarken kötü etkilediği için mecbur oturarak kılıyorum bi de süpürge falan yaparken halıları çektirirken çok zorlanıyor direkt başlıyor zorlamaya beni. Onun için artık dikkat ediyorum daha iyi çok şükür. Yani korkulacak bi şey yok sen yine bir dahaki randevuna gittiğinde doktoruna danışırsın için rahat eder.
iey birgaripannee benim de ilk haftalarımda aynı dediğiniz gibi olmuştu. Dinlenmeye bakın. Kısa zaman sonra kendiliğinden geçmişti.
Burcin-98 Benimde birinci trimester de bacak ve bel ağrılarım çok şiddetli oluyordu,ikinci de bütün ağrılarım geçti şaşırtıcı bir şekilde birden, şimdi üçüncü trimester da tekrar başladı…Allah yardımcımız olsun🤷🏻♀️
Haziran-21 16.haftadayım ve benimde sağ bacağım çok ağrıyor. Hatta gece uyandırıyor. Önceki hamileliğimde de olmuştu Dr magnezyum verdi kullanınca geçmişti. Bu kontrolümde söylicem yine verir herhalde