Saretugba 30+3 günlüğüm kabızlık olayı yaşıyorum sürekli sizce neden basur bile oluşuyor neler icebilirim geçmesi için
Buseyvz Saretugba canım her gün düzenli kefir ve sabahları kuru kayısı ve üstüne ılık su iç geçer çok iyi geliyorlar
Deletedmom15 Saretugba bebek büyüdkce bağırsakları skıştırıyo cunku gebelikde kabızlıkda basurda cok sık rastlanır kayısı kompostosu vs. Doğal yalla yardımcı oluyo doktorunada danış mutlaka o saha doğru bilgi verir
kedidirokedi Saretugba eczaneden probiyotik gold alın sütle yoğurtla karıştırıp yiyin hemen etkisini görürsünüz bende çok etkisi oldu
Htcsmlmucize Saretugba her sabah aç karnına gün kurusu kayısı 7-8 tane yiyorum çok şükür hiç yaşamadım bu sorunu suyu da çok içiyorum
Burcin-98 Canm acı ve aşırı baharatlı tüketen biri misin? Bende de oluyordu acıyı kesince çıkmamaya başladı kabızlıkta kendiliğinden düzeliyor zaten daha sonra
Huriyeolgn Saretugba canım benım kabızlık sorunuma tek ıyı gelen sey uyumadan onde yedıgım kuru ıncırler oldu ardından bol su ıcıp uyuyorum bıde sabahları domates salatalıgın uzerıne zeytınyagı gezdırıyorum 31 deyım atlattım o sorunu makattan kan gelıyordu sureklı