Goncagp HaticeKutlu enucuzbebekmarket.com dam aldım instagram da da aynı isimde hizmet veriyorlar 10 tl ye 5 ki zıbın takımları 15-20 tl yemhastane çıkışları 7 tl ye el örgüsü patikler var ben çok beğendim aynı ürünleri mağazada 40 tl civarında etiket yapıştırmışlar sitede 20-25 arası ve %100 pamuk 😊
Ozlemr Goncagp kitikate diye bir marka var çok ucuz değil ama pahalı da değil organik kumaştan Bebek kıyafetleri satıyorlar ben bu markayı 2 hafta önce öğrendim alışverişim bitmişti o yüzden sadece havlu ve 1 tane tulum alabildim. Keşke daha önceden bildiğim bi marka olsaydı. Gerçekten malı çok çok güzel. Tulum fiyatı 40 lira civarı yelek 13-25 arası. Hastane çıkışları falan da var herşey var ama ben almış olduğum için onlardan alamadım. İlerleyen aylar için sonra alıcam inşallah. Trendyol da satılıyor. Eminönü’nde mağazası var orda çeşit çok
B8use Ozlemr bende yeni kesfettim bir tane tulum bende aldim yazlik olandan o kadar ince ve yumuşak ki iyiki almisim 50 tl ye almistim internetten n11 den simdide yine o yazlik battaniyeden alacagim kitikateden benim kizim yazin dogacak diger herseu kalın geliyor gerçekten ben cok begendim kitikate yi
Goncagp Sitenin ismini yıkarsa bi kaç kez yazdım instagram ve Google da da aynı isimli ENUCUZBEBEKMARKET.COM 😊
Mavi1 Goncagp evet baya ucuz baktımda peki sipariş verdiniz geldi mi ay tulum var orda çok tatlı alsam mı ve 60 tl üzeri kargo bedeva buda güzel cazip geldi bana 🙂 üstelik kapıda ödeme de var👍🏼😊
Goncagp Maide ben dün sipariş verdim o yüzden ne desem yalan olur arkadaşlarım tavsiye etti ürünleri almışlar memnun da kalmışlar bi kaç parça sipariş edip denemek lazım, instagramda da ürünleri alanlar memnuniyet mesajları atmış açıkçası ben umutluyum 😄
Goncagp Maide bir de ek olarak ben aynı ürünü farklı sitelerde de gördüm karşılaştırma yapıp öyle sipariş ettim mesela aynı tulum indirimli olarak 20 TL’ye başka bi sitede satılıyor markası modeli her şeyi aynı bebekmarkette ise 15 tl ye. Ya da nohutlu battaniyeler vs vs karşılaştırabilirsiniz Tabi ki karar sizin😊
Zeze03 Maide aldım cnm aldıklarım pamukluydu arkadaşlarımın önerisi üzerine almıştım bende ilk 🤗 güvenle alabilirsiniz bnm aldıklarım pamuklu çıktı yanı
Zeze03 Maide Silaaa zaten kapıda ödemeli ya bakıp çalına kontrol edebilirsiniz sipariş verdiğinizde kargonuz gitmeden memnun kalmazsanız geri de gönderebilrisinz bnce bende instagramdan genelde kapıda ödemeli olanları tercih ediyorum
Betus93 Cigdem91 bende almadim 🙄 alacak yerim de yokki. Sirnakta hicbise yok. Mecbur izne gittigimizde istanbuldan alicaz 😒
Goncagp Betus93 internet bak al canım bence eğer imkanın yoksa kapına kadar geliyor sonuçta hangi site olursa olsun 🙂