Busramhr Dilara1903 iç karnın geniştir belki eğer kontrollerde bebek gayet iyiyse sorun yapma canım 🤗🤗
Astadavistabeybi Dilara1903 benim 16 da hafif çıkmıştı ama bence ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi gerçekten de hareket kısıtlılığı bel ağrısı yapıyor 😬son haftalarda daha iyi anlayacaksınız ne dediğimi
Huriyeolgn Dilara1903 31 deyım kg göbeği gibi hamile oldugumu uzun sure anlamadılar 🤣 ıc karnım genısmıs
momsboys Dilara1903 benimde hiç yok😅 15 haftalık hamileyim ilk gebeliğimdede 20 haftadan sonra çıktı 9 aylıkkende 6 7 aylık gibi karnım vardı ama oglum 3750 dogdu iç karnımız geniş hem çatlağımda olmadı bosver daha iyi
Srnysl Dilara1903 ilk gebelikse genelde geç çıkar canim bir de iç karniniz genişse ondan da kaynaklanabiliyor
Dilara1903 Çok teşekkür ediyorum hepinize. Hem karnım çıkmayıp bir de hareketlerini hissedemeyince sormak istedim sizlere🤗
Dilara1903 melissasarikan ahahahah umarım o kadar beklemem😄😂 hareketlerini ilk ne zaman hissetmiştiniz peki?
civciv1520 Benim 12 den sonra çıkmaya başladı 16 hafta olduk şükür 🧿 geç cikabiluryormus burada okuduğum kadarıyla
Dilara1903 Mervece06 ben gibisiniz siz de ☺️Hareketlerini ne hissetmeye başladınız mı peki veya ne zaman başladınız?