Herkese merhaba☺ 25 mayıs cuma sabah saat 7 de karnımda bacaklarımda ve belimde bir ağrı ile uyandım. Lavaboya gitmek için kalktığımda bacaklarımdan suyumun boşaldığını hissettim. Bir telaşla eşimi kaldırdım ve hastane çantasını sırtlandığımız gibi evden çıktık ama asansör bozuktu 5 katı sancıyla inmek dayanılmazdı o 5 kat oldu bana 50 kat 😊 bebeğimin böbrekleri büyüdüğünden dolayı doğumumu Araştırma hastanesinde yapmaya karar vermiştim olası bi aksilikte hemen müdahale edilmesi kolay olsun diye. Bu yüzden araştırma hastanesinin yolunu tuttuk. Gittik hemen acilden giriş yaptık. Gerekli tahliller yapıldı ve doğumhaneye geçişim yapıldı. Doktor muayene ettiğinde 2 cm açıklık vardı. O yüzden doktor “ en iyisi ben maçımı izleyeyim sen akşama anca doğurursun dedi ve gitti. Beni nst ye bağladılar. Saat 8:30 sancılarım her 5 dk da artmaya başladı. Tabi korkudan mı neden bilmiyorum ama beni bir titreme tuttu bacaklarım ellerim her yerim zangır zangır😅 sonra sancılarım sıklaştıkça doktor geldi gitti geldi gitti ve açılmam sırayla 4, 6, 9 oldu bi anda. Doğumhaneye bile alamadılar nst odasındaydım orayı hemen hazırladılar ve Doğum başladı!! Şu an kuşağımda kalan cümleler “ Bırakma bırakma bebeğin başı göründü” Evet çok güzel! 4 kez ıkınma ile saat 12:30 da bebeğimin ağlamasını duydum ve o an herşey geçmişti. Sancının ağrısı ile kolumu ısırdığımı, saçlarımı çektiğimi anında unutuverdim. Kucağıma aldım, kokusunu doya doya içime çektim❤ Allah her isteyene nasip etsin! Bu da benim Doğum hikayem 5 saatcik kısacık bir serüven😊