Dilek_25 Kayınbabamın ismini koymak istedi eşim bende yanına bi isim daha koymak istedim yanına uyumlu isim önerirmisiniz?
Msydn6 Dilek_25 Bayram Duha, Bayram Sefa , Yiğit Bayram, Yağız Bayram, Bayram Ali, Bayram Miran, Bayram Asaf
Zek Dilek_25 bayram efe ya da bayram ege uyumlu olucaktir. Bizde kayımbabamın ismini koyucaz hasan alp olarak düşündük 😊
Dygclk51 Dilek_25 madem eşinin babasının ismi konulacak sende kendi babanın ismini koy ben olsam öyle yapardım
Annesininhatunkizi Dilek_25 bir arkadaşım vardı Bayramcan bence güzel Bayram zaten uzun yanına kısa isim gider gibi
Mervesoykan34 Yani simdi siz iki ismi birden kullnacaksaniz ege ali gibi olur .fakat yok kattiginiz ismi kullancaksaniz.farketmez uyumu falan bir tanidigim kayinpeder adi suleyman di onlarda metehan koydu oldu suleyman meteham ama metehani kullaniyolar.
Zek Sed22-09 yani istediklerinde kırmamak gerek :) bizim istediğimiz turgut alp ti sonra az çok anladık ki kendi ismi olsun istiyor bizde turgut yerine hasan ekledik hasan alp oldu iyi oldu hem onun gönlü olsun hem bizim 😊😊😇
Sed22-09 Zek aynen öyle canım eşim babasını 4 yaşındayken kaybetmiş hiç hatırlamıyor her zaman oğlum olursa babamın ismini koymak istiyorum demişti bana bnde kabul ettim gönlü olsun yeter kırmaya değmez sonuçta diğer isimde ikimizi. İstediği isim biz efe olarak sesnleniriz kayınvalidem de eşinin adı ile :)
Zek Sed22-09 ikisini de söyleseniz uyumlu sonuçta 😊 bizimki allah başımızdan eksik etmesin yaşıyor ama yine de kırmak istemedim 😊😇 ölenlere allahtan rahmet kalanlara allah uzun ömürler versin inşallah 🤲