77Ozge77 Şu an 2. Gebeliğim 13. Haftamdayım 2 gündür sezeryan dikişimin bi ucunda sancı oluyor ara ara. İlk sezeryanım 5 yıl önce olmuştu. Böyle bi durum yaşayan var mı acaba ?
Tugcekkkkk 77Ozge77 canım bu haftalarda bebek sezaryen dikiş inin az üzerinde. O bölgede rahim büyüdüğü için muhtemelen baskı yapıyor. Benim de dikiş etrafı sızlıyor bazen.
Burcuu3761 77Ozge77 benimde aynı canım benim kızım 1 buçuk yaşında ben şuan 31 haftalık hamileyim doktor ağrıması normal son aylarda daha da çok ağrır dedi erken hamile kaldığım için iç dikişler iyileşmemiş tamamen ve bazen dayanılmayacak kadar ağrıyor
ssuleeyuce 77Ozge77 onu ben ilk dogumumda yasamistim sadeve bi uvunda yanma ve aci hissi oluyordu dr soledigimde dugum yeri orda o yuzden aci hissediyon gecer zamanla demisti. Sukur bi sorun olmadi hemen gecti
Nanelisekerr Yaşamadım ama kar ın büyümeye başladıgı için geriliyordur derin.Haliyle eski yara izin de öyle şeyler olabilir.
Sahika8989 Burcuu3761 canim benimde ikinci sezeryan olucak simdi benim sorum olacak sana dikislerim degilde idrar kesesinin oradaki kemik var ya tam uzerinde orasi agriyor normal mi bilemedim senin boyle bi sorun oluyormu? Benim dikislerim bazen kasiniyr acaba dikislerle alakalimi diyorum
Burcuu3761 Sahika8989 onu hiç bilmiyprum canım benim sıkıntım dikişlerimin ağrıması son zamanlar yaklaştıkça öyle bişey yaşamadım henüz
Sahika8989 Burcuu3761 herkezde oluyomus o dedigim cnm aman oyle bi sorunum yok rabbim sana da yardim etsin
annevehamile11 77Ozge77 ben 2 yıl önce doğum yaptım sezaryan. Şuan da 32 haftalığım tezgaha vs değince çok acıyor dikiş yerim sadece o kadar. Sizin erken ağrımaya başlamış ama bir doktorunuza sorun
Ebrumustafa16 77Ozge77 cnm ben yeni doğum yaptım 6 gün oluyor 2. Sezeryanım oğlum daha 22 aylık benm dikiş yerim açıldığı için ilk doğumumdan snra acımıştı ama öyle çok değil senn üzerinden 5 yıl geçmiş bide
Sedosunuz Benim iki sezeryan arası 1 yıl olacak ama öyle bi ağrı hissetmedim doktorum ağrı hissedersen mutlaka gel demişti 36+6 yim