Alisa1212 Merhaba arkadaşlar sureklı yazıyorum burdan ama pco var bende hamıle kalamıyorum bu ay 3 kere falan iliskiye gırdık ve çakşır kökü suyu içtim hamıle kalmismiyimdir acaba lütfen pco olup hamıle kalanlar bana umut olsun adetıme 13 gun var
Aysel_11 Alisa1212 canım kullanıyosan 2 günde bir yapmaya özen göster bence ne zaman yumurtlama olur belli olmuyo birde takma kafana çok bende pkostum kaç defa doktora gittim en son ikisinde de pko çıktı yumurtalıklarımda ama son gittiğim doktor kilo ver dedi veremedim ama glifor ve famera verdi 3. Ayda hamile kaldım son ay ilişki olduğunda önemsemedim ama yüz üstü yattım uyudum 1 1 buçuk saat
biranneden1 Alisa1212 önce kesinlikle bir doktora görğn kiloluysan kilo ver . Hormon değerlerine baktır. Tiroit falan varsa o da zorlaştırıyor hamile kalmayı .
SeymaBrt Alisa1212 bende de pko var. 1 yıl denedim mart ayında çatlatma iğnesi düşünüyordum. Ama şimdi 8 haftalık hamileyim. Ne zaman ümit etmeyi kesip rahatladığımda kendi kendine oldu.
ayazmoms41 Alisa1212 canım bende de var aynı rahatsızlıktan denememizin 13.ayında hamile kaldım şuan 2 aylık bebeğim var. Sakın umudunu yitirme kafana çok fazla takma. İnan ben düşünmeyi kafama takmayı bıraktığım ay hamile kaldım adetim 1 ay geciktirsen sonra zaten bişey yoktur ama yapayım öyle alerji hapına öyle başlayayım kafasıyla yapıp öğrendim ben gebeliğimi. Rabbim herkese bu güzel duyguyu yaşatsın🙏🏻
Alisa1212 Aysel_11 saol canım ne kadar denediniz pekı doktor 1 yıla kadar tedavı uygulamiyor 7 aylık evliyim
biranneden1 Canım ben 17 yaşımdan beri pcoluyum . Ben de korkmuştum olmaz mı acaba diye . Tedaviye başladığım ilk ay çatlatma ipnesi tedavisi uygulandı . Sonrasında regl oldum . Ama çok şükür adetten bir ay sonra kendiliğinden hamile kaldım
Alisa1212 biranneden1 2 farklı doktora gıttın 2 Side yumurtalıklarının tembell oldugunu soyledı birisi kilo vermem gerektiğini söyledi 74 kiloyum
Alisa1212 SeymaBrt allah sağ salim kucağına versın canım ınsallah benim adet dizensizligim cok var ve evlendıkten sonra 10 kılo falan aldım bıda engelliyor sanirim
afrasil Alisa1212 canım anlıyorum seni hepimiz aynı yoldayız ama hamile kalmışmısındır bilemeyiz ki :( sana kimse kalmışsındir veya kalmamışsındr diyemez . Bende çakşır kökü suyu içtim pko olmamasına rağmen hamile kalamadım :( . Istersen esinde sperm tahlili versin bazen sorun kadında zannedilirken sorunun büyüğü adamda çıkıyor . Adetine 13 varsa ne zaman yumurtlama gördün ovulasyon ile takibini yapabilirsin denemediysen
Alisa1212 afrasil afrasil ovulasyon testı almadım bu ay ıste çakşır kökü suyu içtim eger olmazsa clife düye bir macin varmıs bu ay onu alıcam testi de alıp oyle yapıcam ıste 2 doktora gıttım 1 yıl olmadan tedVi uygulamıyorlar
Aysel_11 Alisa1212 bizde siz gibiyken gitmiştik ve öğrenmiştik hemen folikasit başladı olmadı dioformin verdi olmadı sonra gittim başka verdi gene olmadı bu sürede 1 yılı geçmişti tabi eşim ilk gittiğimizde ayları biraz fazla söyledi sonra o doktordan ümidi kesip 1 buçuk yıla yaklaşırken başka doktora gittik daha iyi dediler o da normalde kilo vermeden sana ilaç başlamam dedi ama verdi o dediğim ilaçları 6 ay kullan demişti famera ama gerek olmayıp 3. Ayda hamile kaldım çok şükür
SeymaBrt Alisa1212 amin inşaallah Allah isteyen herkese nasip etsin. Ben de kilo aldım ve kilolu hamile kaldım. İşte ne kadar takarsan ona göre hormonlar düzensizleşiyor. Ben evlenmeden önce doktora gittiğimde pko geniş bir yelpaze kimi farkına varmadan hamile kalır kimi tedaviyle dedi. Önemli olan senin psikolojin. Allah bir şekilde nasip eder inşaallah.
afrasil Alisa1212 sende 1 yıl de nerden bilecekler ben bunu bildiğim için 5 ay denedim sonra esimle Beraber gittik 1 seneye yakın olmuyor dedim sonra iste esimde sorun çıktı iyiki gitmişiz . C life benimle aklimda bendede sürekli kist oluşup kayboluyor sinir oluyorum kistsiz kaldığım 1 ay yok galiba ama gebelige engel değil Hormonlarım falan bakıldı sıkıntı yok bende ovulasyon deneyecegim
Belinay01 Alisa1212 benim 1 kızım var ikinciyi istiyoruz olmuyor doktora eşimde bende gittik hiç bir sorun yok nasip birazda
Murvettt Alisa1212 ben Saraçoğlunun pco kürünü kullandım ve kaldım, biraz da kafama takmayı bıraktım kür esnasında, tavsiye ederim ❤
34_21_23 Alisa1212 pko olduğun için ne zaman yumurtladığını bilemezsin o yüzden gün aşırı ilişki yaşamalısınız. Ben 50 60 günde bir adet görürdüm gün aşırı ilişki sayesinde yumurtlamayı tutturabildik