Fatmakumek Tuuanammm nedense aynı şeyleri bende yaşıyorum ya 14 haftalıkken özelde erkeğe benziyor denildi 17 haftamda kıza benziyor dedi sonra başka bi özel hastaneye gittim kesin kız dedi ama bilmiyorum içimdeki his öyle demiyor sanki doğum yapınca süpriz bebek olacak gibime geliyor tabi hayırlısı😁
Tuuanammm Fatmakumek bana 13 de özelde kız gıbı dedı 17 de devlette bacak arası Bos kız bence dedı bana da gosterdı hatta bak bacak arası Bos diye ben yıne detaylıyı beklıuorum. Heralde kızı cok ıstdgım ıcın ınanamıuorum🙂saglıklı olsunlar da cınsıyetı teferruat🙂
mucizemelegim Ozge3747 benimde 30 Mayıs serklajlıyım inşallah o tarihleri haftaları görürüz sağlıkla🙏🏼 Nasıl geçiyor bu arada sizin
Ozge3747 mucizemelegim Umarım ben de bir an önce geçsin bitsin istiyorum. Benim ilk gebeliğim de serklajlıydı. Yani şimdilik iyi gidiyor ama kızımdan dolayı hiç dinlenemiyorum, yatamıyorum. İlerleyen zamanda nasıl olacak bilmiyorum, Allah’a emanet artık 🤷♀️
[silindi] ayss10 bende 20 haftaya girdim 27 mayıs görünüyor ama bilemem 40 haftaya göre hesaplamışlar cünkü bnm ilki 38de dogmuş tu😊
GmzAykn Gamzeaykn Allah Allah adımız soyadımız aynı olabilirmi şaşırdım şuan ne tesadüf yazamıyorum da açık açık😄
YNB gamzelinaz demir ilaci vitamin kullaniyor musunuz? Bendede kronik vardi gebelikte iyice artmisti doktorum demir ilaci vermisti devletin karşıladığı onu birakip ozel bir demir ilaci kullanmaya basladim 1 hafta yapamadigkmi biliyorum aglardim simdi kabizlik sikayrtim kalmadi
ayss10 YNB Demir ilacı Ferrum Fort kullanıyorum. Ne mide bulantısı ne de kabızlık yapıyor maşallah diyeyim 🧿🥰 Vitamin geçen aya kadar Decavit kullanıyordum. Bu ay balık çok tüketmediğim için doktorum İmom önerdi onu kullanıyorum.
gamzelinaz YNB geçmiş olsun. Multivitamin alıyorum. Demir daha da kabız yapacağı için şimdilik bu yeter sonra kan düzeyine bakar başlarız dedi