Zeynoveannesi Hly10 yaa benim de 3 mayıs görünüyor ama sezaryen olacağı için daha erken olacak inşallah Nisan sonu gibi 🥰 22+4üz şuan
M92 20 haftaligiz bugün tam.nasipse 10 mayıs görünüyor doğum.Allah inşallah hepimize sagsalim hayırlı kolay dogumlarla bebeklerimizi kucağımiza almayı nasip etsin 💞💞
Nurcaa 23 Mayıs görünüyor doğumum eşimle tanışma yıl dönümümüz 😍 tabi erken veya geç olabilir 😂 kızımız olacak inşallah 😍
Tuuanammm EdaM2358 ınsallah cumlemız.evet benım ıkıncı hamılelıgım 15 de falan basladım hıssetmeye sız hıssedıyomusunz🙂
Zeynepreyyan ayss10 bizim tahmini 5 Haziran ama beklemez. Benim bebekler erken geliyor 😊 Mayıs ayında gelir bu da
YNB slnklkpt doktorum nisan sonu mayis ortasi dogum gozukuyor dedi ultrasyon detaylarinda 14 mayis gozukurken en son gittigimde 10 mayis görünüyor.
Gencmerve YNB ben de 15 mayis 20+5 25 mayis.dedi net bir tarih veremeyiz.dedi doktor.erkende gelebilir gecde gelebilir tahmini 15 mayis insallab🙂saglikla kucaginiza almayi nasip.etsin.herkesin evladini insallah
Tuuanammm EdaM2358 yok özelde umranıye de dusunuyorum devlette randevu bulunmuyo pek. Aşıyı ıkı doz ılk hamılelıgımde olmustum bunda tek doz olcam haftaya gıtcem ınsallahb bıraz agrı yapıo ama🙂