Dilaraksb18 Bilge1234 peki bişi daha sorabilir miyim doktorum bana folik asit vermedi daha ikinci kez hastaneye gittim özel klinikte çalışan doktora sorduğumuzda folik asite başlasın dedi ben kendim gidip alıyım mı yoksa doktorumun bana söylemesini bekliyim mi
haydibakalim Benim adetim 3 hafta geçti doktora gittim doktor bi tarih söylemedi sadeve 7 haftalıktan küçük gibi dedi iki hafta sonra kontrole çağırdı ya bi sorun yoktur dimi geç döllenme mi oldu acaba diye aklıma geliyoe
Dilaraksb18 Chucky peki bişi daha sorabilir miyim doktorum bana folik asit vermedi daha ikinci kez hastaneye gittim özel klinikte çalışan doktora sorduğumuzda folik asite başlasın dedi ben kendim gidip alıyım mı yoksa doktorumun bana söylemesini bekliyim mi
Smyyeakyldzz00 5+1 de keseyi gördük . Sonrasında aslında doktorum 6+3 te çağırmıştı kalp atışını duymak için ama bazı aksiliklerden dolayı 8. Haftamda gidip kalp atışını duydum :)
Dilaraksb18 Smyyeakyldzz00 Altan ultrason da kesemi gördük ama normal ultrasonda göremedik 2 hafta sonraya randevu verdi gittiğimde 7 haftalık olucam inşallah
Bilge1234 Dilaraksb18 bende folik asit kullanmadım hamile kalmadan önce kullanıyordum hamile olduğumu öğrendikten sonra değerim gayet iyi çıktı doktorum gerek görmedi folik asit kullanmama bende almadım ama siz yine de bir doktorunuza sorun kendş başınıza göre almayın
Chucky Dilaraksb18 yani başlamanız elbette daha iyi folik asit hamilelikte çok önemli ama Dr neden önermedi kan tahlili falan yaptı mı devlete mi gidiyorsunuz
Miniginannesiiiii Dilaraksb18 normal ultrasyon ile 5.haftada keseyi gördük 6.haftada kalp atışını dinledik 🙏🧿 doktora gitmeden önce herkes demişti küçük alttan bakarlar diye ama gerek kalmadı göründü hemen 💐