Merhabalar guzel Anneler. Cok Wukur Bana da dogum hikayemi paylawmak nasib oldu.Biraz sizleri yora bilirim Ama duygularimi sizlerle paylawmak isdedim🌺
3 Gebeliyim olmuw.ilk oglum oldu Cok Wukur 2yaw 10 aylik,sonra bir kizim duyaya geldi malesef bazi sorunlar nedeniyle sadece 2gun hayata tutuna bildi. Cok Wukur rabbime ramazan ayinda hamile kaldim kizima. Yalanci sancilarim baya fazla oldugundan 33 haftaliginda kendi ve kizimin her weyi hazirdi. 10 gun once suyumun az az geldigini hiss etdim ve 28 aralik doktora gitdim. Suyum normaldi, doktor cocugun bawi tam duwmuw ve her an dogumun ola bilir dedi eve gonderdi. Sancin gelirse hastaneye gel soyledi. Agrim flan yoktu. 31 aralik Sabah saat 05:03de uyandim ve suyumun geldiyini fark etdim.ewime soyledim ve ilik duw aldim. Suyum giderek artiyordu. Hafif sancilarim bawladi ve 10 dakikada bir olunca hastaneye gitdik. Sancilarim hafif olmasina ragmen hastaneye catana kadar 3 dakikada bire duwdu. 07:59da hastaneye girdim ve pandemiden dolayi yalniz girmeli oldum. Cok korkuyordum. Doktor muaine etdi 2santim aciklik var dedi Ama suyum o kadar fazla gidiyordu ki. Sancilarim giderek artmak yerine azaldi ve hic kalmadi. Hatta uyudum bile hastanede. Saat 12yi gecmiwdi agrim flan yoktu doktor muaine yapiyor aciklik hala 2 santim. Artik yurumeye bawladim ve haraket ediyordum.Ama ne sanci ne biwey var. 14:00 u kecmiwdi doktor muaine etdi ve aciklik olmasi icin suyumun daha fazla gelmesini soyledi.yeniden Muaine zamani suyumu daha cok acdi qaliba. Sonra hafif sancilarim bawladi. 15:13den sonra sancilarim artik 5 dakikada bire duwdu ve widdetlendi. Artik duvarlara cirpiyor sacimi yoluyordum. 5-6 defa oyle acili sanci cekdim ve sonra bana guc geldi. Doktor guc verme dogum masasina cikaralim soyledi. Beni artik 15:20de dogum masasina cikardilar. 2-3 defada dogum masasinda sanci cekdim ve cocuk geliyordu. Bazen doktor guc verme kendisi gelsin diyordu. Ama elimde deyildi sanciyla birlikde ikinmada geliyordu. O an bir an once bitecek ve rahatlayacagimi biliyordum. 15:52de kizim artik uzerimdeydi. Gobek bagini kesmeden bile agliyordu minigim 🥰 bende cok rahatlamiwdim kizim dogular dogulmaz. 37hafta 4 gunluk dogdu ve 3200qram 51 santimdi. Cok Wukur dikiwim olmadi. Kizimda Bende qayet iyiyiz. Yanimda melekler gibi uyuyor 🥰
Rabbim tum hamile kadinlara rahat dogum kismet etsin. Suyum geldiginden hep ayetul kursi duasini okudum. Cok Wukur fazla aci cekmedim. Sormak isdediginiz bir soru olursa memnuniyyetle cevaplaya bilirim 🥰