Arkadaşlar ben yaklaşık 2 sene önce 20 haftalık erken doğum yaptım olaydn 1 hafta öncesinde karın bölgemin yan taraflarında yada böbreklere yakın bölge de diyebilirim eğilip kalktıkça beni ay diye bağartçak derecede sancılarım oluodu 3 4 gün sorasında hafifledi o hafta cinsiyet öğrenmeye gittik eşimle tabi öğrendik onun heycanıyla alışverişe fln gittik ama hafif sancılarım vardı ilk gebeliğim diye ben pek bişey anlamadım ertesi günü aşşada açılma gbi hissediyodum sürekli sancım başladı ve ben bekledim 🤦🏻♀️ gece tam sancım durdu derken suyum patladı tabi hastaneye gittik direk yatış verildi bebeğin kalbi hala atıodu bi süre beklediler 2 gün kadar bana bebeğin bu şekilde gelişim gösteremeyeceğini gebeliği sonlandırmamızın gerektiğini söylediler tabi kararsız kaldık duygusal olarak kabullenemioduk ama mantık olarak farkındaydık artık başka çare olmadığının neyse sora normal doğum olarak gerçekleşti doğumum biz o bebeği çok istemiştik ama nasip olmado bekletmiştide bizi ama nasip değilmiş olmadı 2 senedirde tekrar uğraştık olsun dşye ama bi türlü gebelik elde edemedik 3 ay tedavi gördüm yine olmadı bende sıkılıp bıraktım üstüne mart ayında virüs olaylarıda çıkınca bıraktım hepten hasteneye gitmeyi
Sorasında ise 4 gün önce hamile olduğumu öğrendik herks tarafından beklenen bi haberdi bu ama ilk 3 ay kimseye söyleyememe kararı aldık kanla da teyit edildi gebelik daha çok yeni olduğu için kalp atışı fln duymadık tabiki ama şöyle bi durum var önceki kaybımdan dolayı riskli gebelik gtubundayım ve doktorum dikiş atmamız lazım dedi bu konu hakkında bilgisi olan yada yaşayan var mı bana bilgi verebilicek birilerini arıyorum şimdiden teşekkür ederim 💖