Gd1992 Kızlar 1 aylık bebegım var 3 gun oldu mamaya basladık gunde 3 kez verıyorum benıde emiyor mama olarak bebelac aldık kızım 3 gundur kakasını yapmıyor .
Vildanaral Gd1992 benim oglumda oyleydi kucuk yenidoganlarda oluyo devam ederse lavman yaptirabilirsin hastanede
Nilkus12- Gd1992 benim bebeğim de öyleydi canım hipp combiotic mamaya geçtim ve sorun geçti çok şükür mamasına 1 kaşık zeytinyağı koy hemen yapar inşallah
KardelenYB Gd1992 aynen mamaya kat bak ben öyle yapıyordum çıkarıyordu yada bir çay kasg direkt içir yapar inşAllah
Gd1992 KardelenYB aynn Canım peçeteyi zeytinyağına batırdım ucunu kıvırdım uyardım orayı anında yaptı çok şükür ama bunu sürekli yapmamak lazım vücut alışır bu sefer kendi kendine yapamaz ben üç gündür yapmadığı için mecbur kaldım yaptım
Gd1992 mavikelebek_ Canım üç gün yapmadı kız çok rahatsız oldum sekiz gün çok fazla gibi ya bebeğim küçük çünkü daha
bburcu Gd1992 gaz sıkıntısı da varsa doktora sor mutlaka gaz damlası. Benim kızım geçen hafta sancıdan krize girdi resmen hemen doktoru aradık nurse harveys colex önerdi 5 dakikada yaptı kakasını
Gd1992 bburcu Canım bizim doktorda onu verdi almamıştık ama alacağız artık o özel bir ilaç mı canım yoksa devlet karşılıyor mu sigorta yani
bburcu Gd1992 yok canım karşılamıyor aslında ilaç da değil bitkisel takviye ama bize cok fayda etti. 45₺ mi ne olması lazım