Kdk Arkadaşlar ilk gebeliğim. 5 haftalık hamileyim. İki gün önce doktora gidince keseyi gördük ancak kanama bölgesine çok yakın olduğundan düşük riskim varmış. 10 gün rapor verdi doktor. Sadece wc için kalkış iznim var. Kendimde hiç bir sıkıntı görmüyordum ama özellikle bugün regl sancısına benzer ağrılarım var. Karnım yanıyor sırtım batıyor. Herhangi bir leke olmadıktan sonra korkmama gerek yok değil mi? Bu durum normal midir yaşayan var mı?
Dga Kdk ayrıca eğer profilime girersen ne demek istediğimi anlarsın hep ağrılardan dert yanıyorum bende ☺️ rahatlatmak için değil gerçekten ağrı çok normal bende öğrendim artık . Senin tehliken yer itibariyle muhtemelen ve doktorun sağlama almaya çalışıyor neticede . Kanama olmadıktan sonra çok çok normal ağrılar .
halimefe2 Kanama yoksa bence yoktur diye dusunuyorum cunku yerleşmeye calısıyor rahime sen dikkat et kendine cınku dusuk belirtisi kanama veya lekelenme ile risklidir
Kdk halimefe2 risk var dediğinde ben kendimde hiç bir belirti hissetmiyordum ama tahlil sonucu almaya bile bekletmedi hemen git yat diye korkuttu beni biraz doktorum. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama bugün de ağrılarım başlayınca çok tedirgin oldum. Cevabınız için teşekkür ederim 🙏🏻
halimefe2 Kdk doktorunada mesaj at kuzum belki gel kontrol edelim der devam ederse agrıların mıtlaka bilgilendir bence
Dga Kdk selam bende ordudan . 6+3 deyim ve ağrılarım devam ediyor . Ağlayacak dereceye geliyorum bazen. Gayet normal olduğunu söylediler . Kime gidiyorsunuz ?
Flz0806 Yerleşme döneminde kasık ağrıları, kasılmalar, gerilmeler , göğüslerde ağrı oluyor. Endişe etme , yatışa devam 👍
Kdk Flz0806 kontrolüm haftaya cuma günü ozamana kadar kalkmıycaksın dedi. İnşallah sorunsuzca atlatırız 🙏🏻
Kdk Dga riski öğrenince sanki her şey habercisiymiş gibi geliyo. Ağrıların normal olduğunu duymak bile rahatlatıyo çok teşekkür ederim 🙏🏻