Zezeeeyyldrm Bugün adetime 5 gün var ikindi vakti damla damla pembe akintim geldi kırmızıya dönmüş şuan. Normalde 8 ocakta doktor randevum vardi hormon tahlili icin ama 5 gün oncesinde adet olmak normalde adetlerim duzenlidir ayni durumu yasayan var midir yaa
Ozlem07 Zezeeeyyldrm bazen hava değişimi, stres etkili olabiliyor erken adet olmaya normalde benimde çok düzenliydi gebelikten önce ama dediğim gibi stres özellikle çok etkiliyor.
Uykulugebe Zezeeeyyldrm bende de aynı durum olmuştu üstelik adetim 28 günde bir olur ve düzenlidir hiç gününü şaşmaz. O yüzden kimyasal gebelikten şüphelendim ama kan da vermedim. Sonraki ay da hamile kaldım
Berfin2121 Zezeeeyyldrm canım ben sogan kürünü adet söktürsün diye kulanırdım hani gögleye yaz adet soktürücü bitkisel yöntem 2ci sırada yer alıyor
Zezeeeyyldrm Ozlem07 5 gün cok fazla degil mi ya basta heveslendim yerlesme gibi geldi sonra koyulasinca umudum bitti
Ozlem07 Doktoruna da bir sor da gittiğinde ama benim de hep düzenli olmasına rağmen arada bir böyle olduğu oluyordu.
Zezeeeyyldrm Berfin2121 adetim duzenliydi normalde ay baska bisey olmasinda adet olsun ona bile raziyim