Busramhr Alinamoms ben altta bişey görüyorum ama tabi o bacakda olabilir peki ortaki 2 nokta gibi olan şey nedir
Elifgvn Gulsen4224 rica etsem bana da tahminde bulunur musunuz hangi bilgilerle tahmin edebiliyirsunuz
Minnakgelinn Ya bende siz gibiyim daha yeni 12 hafta olduk çok merak ediyorum öncelikle sağlıklı olsun ama nbleyim bilmiyorum işte anne içgüdüsü işte merak ediyoruz 😍🙈
Alinamoms Minnakgelinn benim tek sıkıntım kıyafet falan ailem çıldırıyor bebe göstermiyor ortalık kaos yani 😂😂 herkes erkek diyor ama benim kalbim kız diyor bilmiyorum ki sağlıkla gelsinler inşallah
Halise2121 Alinamoms Benim d 19 haftalık ama halen cinsiyetini ben d ogerenemedim kısmet sağlıklı olsunlar da 🥰
Alinamoms Emircan ama sizin daha 10 haftalık canım çok küçük daha belli olmaz 😊 ama bence erkek öyle hissettim.
Emircan Alinamoms evet daha küçük 😂 merak işte hafta içi ikili taramaya gidicem ozaman sorucam belki bir yorum yapar 🙈 gerçi oğlumda 14. Haftada kız dedi dr 18 de erkek ve oğlum var 3.5 yasında ❤️☺️Hayırlısı artık herkesin gönlüne göre olur inşaallah
Elifgvn Elifgvn Gulsen4224 Size zahmet verdim . Benim de bir oğlum var Rabbimin bir de kız evladı bahşetmesini çok isterim . Tabi yine ne verirse razıyım
Elifgvn Gulsen4224 Size çok teşekkür ederim Bu gün doktora gittik 16. haftam dı .KIZ dedi cinsiyetine siz de öyle demiştiniz . Acaba bundan sonra değişme olur mu sizce kizlar değişebiliyor falan diyorlar ya bu konu da da bilginiz var mı