Alinamoms Merhaba kızlar 13 haftalık doktorum bir tahminim var dedi ama söylemedi beni bildiği için 😂😂 sizin de bir tahmininiz varsa yazın lütfen meraktan çatlamadan ben 😂😂 ![]https://imgyukle.com/i/asNDIb
ecemiko Alinamoms şu an kaçıncı haftadasınız ?🥰 benim doktorum 12+3 de erkeğe benziyor demişti 17+2 de kesin erkek dedi ve doğum tarihimiz 8 Haziran 🌸
Alinamoms mervetanhan organı mı belli oluyor acaba ben bakıyorum bakıyorum ama bir çıkıntı göremiyorum 😂🙈
mervetanhan Alinamoms evet bir çıkıntılık var bende de aynı şekilde 13 haftada doktorum tanmin etmişti erkek diye 16 haftamda erkek dedi ☺️
Alinamoms ecemiko şuan 16+4üz canım haftaya kontrolümüz var bakalım bu sefer belli olucak mı bilmiyorum 🤔😂 ben kız hissediyorum ama benim 15 haziran gözüküyor.
Alinamoms mervetanhan ahh doktorumuz tahminini söyleseydi de ama söylemedi çok zorladım ama yok dedi 😂😂😂 hayırla gelsinler inşallah 🤲🏻
Alinamoms Bir arkadaş varmış tahmini genelde tutan acaba bilen biri onu da etiketleyebilir mi ismini unuttum 😂
Alinamoms ykbr kız benimkine baksınlar bir hele dur 😂😂😂 benim paylaşımı bile gören cevap veren 2 kişi var.