Elisss33 Belki şans getirir kızlar hep doğuramıyorum postu açanlar doğurdu bir ben kaldım 40+3 ama kızım gelmiyor. Dua edin benimçin ne olur. Ilk doğumum stress de var biraz😞
Yldz3 Elisss33 neden böyle oluyor anlamıyorum herkes geç gelen bebeklerden yakınıyor bende bununla ilgili post açmıştım acaba gününü mü yanlış hesapladınız 1 hafta falan ben öyle düşünüyorum benimkini
Elisss33 Yldz3 son adet tarihinden hesaplıyorlar ama tahmini hesap bu herkeste kimse bebeğin ne zaman döllendiğin tam biliemez. Belki de o yüzfen böyle
Yldz3 Elisss33 benim son adet tarihimle ultrasondaki eşleşmiyor mesela birde ben yumurtlama zamanını çok net hatırlıyorum ama doktor son adet tarihimi baz aldı bakalım eğer 1 hafta içinde doğarsa benim tahminim doğru eğer 2 haftaysa doktorun ki doğru
Haticekskn Yaaaa keşke bende 40 li zamanlara gelebilsem. Mide bulantisindan cok cekiyorum. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim. Hic takma sen. O zamanini bekliyor. Eylul ozturk bile 40 i gecmisti 🤭
Elisss33 Haticekskn Çok sağol canım inan ki geçicek bende ilk başlarda öyleydim ne zaman aralık ayı gelicek diyordum bak şimdi aralıkta bitdi bebek gelmiyor😂 inşAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız👐
Haticekskn Elisss33 amiinnn inşallahhhh bize de hiç haftalar geçmiyor. Daha yolun basinda gibiyiz valla. 🤭