Sema05 Tatlı ya engel olamıyorum canım istedikçe gün içinde bı çok kez yediğim oluyor sizler nasılsınız
Betll_72 Sema05 ya ben de dayanamıyorum ilk.baslarda hıc yiyemedim sadece portakal ve domates yiyebiliyodum ama şu sıralar baklava pasta ne varsa yiyorum dün hele izmir bombası çekti canm yasak gelmeden hemen gittik aldk yetmesek iyi aslnda
hazal_prensesim2021 Sema05 bende tatlı konusunda dur diyemiyorum kendime şeker yüklemem normal çıktı ama bebise zararı olurmu diyede kendimi suçlamadan duramıyorum.😑
Sema05 Bebek kız ama dikkat etmeye çalışsam da çok yiyorum eksiyle aram hiç yok benim gibi çok tüketen varmi bilmem🤔 Ajdaa tam tersi kız valla
Sema05 Betll_72 mesele şu ki benim eşim pasta ustası pasta getiriyor sabah bir dilim öğlen bir dilim akşam bir dilim rahat yiyebiliyorm 😭 bı yandan da kirkuyorm hiç bu kdr yemezdm
aryldz Sema05 bende öyleyim sürekli tatlı çikolata yiyesim geliyor kendimi kısıtlamaya başladım artık🙈 önünü durduramıyorum kilonun yoksa🤷🏻♀️ Bizim bebeğimizde kız bu arada erkek kız bence farketmiyor🤣
Betll_72 Sema05 ay ne yapacağız bilmiyorm ben hiç yetmesem bile illa bisküvi kurabiye yemeden bitiremiyorum günü başka şeyler kesmiyo evet ben de suçluluk hissediyorum
Sema05 hazal_prensesim2021 ben daha yaptirmadm bu üçüncü doğumum olck nasipse digerlernde de yaptirmadm ama bunda yaptırmayı düşünüyorum çok yediğim için 22 haftalık şu an
Sema05 hazal_prensesim2021 yaş kaç sizin diğerlerinde normal yiyordum die yapmamıştım bunda aldı başını gitti yeme merakm mecbr artik
058elf Sema05 tatlı da çok sevmezdim ekşi de ben geneli baharatlı şeylere düşerdim ama gebelikte ekşi yedikçe yiyesim geliyo 😂 tansiyonum düşüyo diye yememeye çalışıyorum 🤦🏻♀️
hazal_prensesim2021 Sema05 yaş 36 o sebepten korkuma yaptrdim ileri yaş gebelik olduğundan herşeyden pimpirik oluyorum