Elifhusna Merhaba kızlar 36+2 haftalık hamileyim kasik ağrısından yatamıyorum kalkamıyorum çok şiddetli topalliyorum resmen wc dersen ikinci odam olmuş gidip gelmekten yoruldum geceleri sancılarda var sizde durumlar nasıl?
berus Elifhusna gece ağrım olmuyor ama sürekli sebepsiz uyanıyorum. Uykum kaçıyor sonra. O olmasa huzursuz bacak sendromu yaşıyorum. Deliksiz uykuya hasretim😔
mucizemucize17 Elifhusna bende 37+2 oldum gece uyuyabiliyorum çok şükür lavaboya kalkıyorum bı kaç kere omuz sırt bel ağrısıyla uyanıyorum işte onlar zor oluyo gerçekten
Habibe02 Elifhusna 36+1 iz suan sancılarım cok fazla bel ve karın agrısı artı bacaklarımdan ötürü uyuyamyrm sık idrara cıkmak lafı bıle hafıf kalır süreklı ordayım . Ve bazen ayaga kalkıyrm dik olamıyrm okdr karnım sert ve agır gelıyor banaq
NurSema01 Elifhusna 36+5 hafif sancılarım oluyor sık tuvalete gitmekten uyuyamaz oldum yatağa yatıyorum ama kalkamıyorum 😂
Asem60 Bana yatmadan bir kase yoğurt ye dedi doktor artık şu bile içsem mide rahatsz ediyor ama yemeğe caliscam
gamzelim2234 @Elifhusna 36+1 deyim bende hızlı ayağa kalkınca altımdan bişey çıkıcakmış gibi baskı hissediyorum sonra geçiyor onun dışında bir sıkıntım yok çok şükür geçen günde kalça ağrımdan yürüyemiyordum 2 günde geçti Allahtan 🙁
Sirinanne1 Benimde karın agrım oluyor. Bazende adet ağrısı gibi. Zaten gece sürekli wcye gitmek zorunda kalıyorum