gozde_sarisoy Kızlar doğal yolla nasıl geçer ya valla çok çaresiz kaldım ilaç kullanmayı hiç sevmiyorum🤷🏻♀️
Umay05 gozde_sarisoy hamileliğin 5.ayına kadar hergünnn burun tıkanıklığı akıntısıyla uğraştım doktorum hap verdi, deniz suyu,serumfizyoloji, burun bandı, mentollü sıvı ve taşlar ama ııııııı banamısın demediii😒 sonra kendiliğinden geçti
Vuslat23 Burnum tikaniyo hep sicak su buharina tutuyom sende akintida varsa yine arastir az kekikte at suya onun buharina tut biraz ben oyle rahatliyom bide banyo yumusatiyo rahatliyom
gozde_sarisoy Umay05 yaa nefes almakta bile zorlanıyorum bendede 2 gündür var dışarı çıkınca geçiyor evde yine tıkanıyor anlamadım valla ya 😥
gozde_sarisoy Akıntı durdu gibi tıkanıklık daha çok mahvetti valla ya hemen deniyim su buharını inşallah iyi gelir ya 🙏😞
Umay05 gozde_sarisoy allah sabır versin valla seni çok iyi anlıyorum inşallah kısa sürer dedim ya bende tam 5ay sürdü hala ara ara yoklar birde üstüne hapşırmak 🤦🏼♀️ Kendimi beterin beteri var millet tuvaletten çıkamıyor benim en azından burnum tıkalı diye motive ediyordum😬
gozde_sarisoy berus şuanda yasak var onu anca Pazartesi alabilirim dayanamıcak bi hal aldı 24 haftalık hamileyim 😞
berus gozde_sarisoy benim bildiğim açık eczane sayısını artttirdilar. Gecnezse yarin market saatlerinde gidebilirsiniz.
ece_2206 gozde_sarisoy ben de 33 haftalığım covidden sonra arttı tıkanıklık nazal yıkama spreyi verdi doktorum :) bebeğe zarar vermiyor sabah akşam kullanıyorum tıkanıklık olunca öksürük de oluyor bende :) Geçmiş olsun 🌼