Esra-07 Hamileyken doğal açıcı ile ombresini yenileyen açıcılarla saçını boyatan oldu mu ben kuaförüm boyatanlar baya fazla bebege zararı olur diyorlar ama kimyasal olmayan açıcılar zarar vermiyor hiç bir sıkıntısı çıkmadı sizler boyattınız mi
Mineust Esra-07 yarın ombre yaptırcam 7 aylık hamileyim. Öncedende yaptrdm bi skntısını görmedim. Kanıtlanmış bi zararı yok diye biliyorum
1kiz1anne Esra-07 9.ayima girdim doktorum bana yaptirmamami doğumdan sonra yaptırmami söyledi icerisinde kimyasal olabilir sonucta bilmiyoruz dedi bende hic riske atmadim kendimi dogumdan sonra kestirip ombremi yenilerim benim icinde psikolojik olarak degisim iyi gelir diye düşündüm 😊
Nezkavran Esra-07 bende 9.ayındayım, diplerim haric uclarıma ombre yaptırmayı düşünüyorum. Bi zararı olmaz diye düşünüyorum ama 🤔 Öncesi organik boya ile boyadım kendim bi iki kere.
halitefe Esra-07 doktorlar hiçbir şekilde önermiyor canım doktoruna danış sen ama bana sorarsan riske atma kimyasal sonuçta birde buntarz şeylerin bebeğe zararı pat diye çıkmıyor zaman içinde maruz kala kala çıkıyor bişey olmadı diyenlerede çok kulak asma o yüzden
Mineust Esra-07 markasını hiç sormadm canım ama dogal degil diye biliyorum. Dip boyada yaptırıyotum onu dogal boya kullanıyorum diyor. Ombreyi normal herkese yaptıgından yapıyor
Esra-07 Mineust bizde öyle yapıyoruz aslında kimyasal diye bebeğe zararı olur diyorlar ama yaptıklarımız hiç de şikayetçi olmadi daha önce kaç aylıkken yaptırdın peki canım?
Esra-07 1kiz1anne çok güzel düşünmüşsün ama doguma bakımlı girmekte güzel o kadar hamile görüyorum saçları yepyeni boyanmis harika
Busra3509 Bende kestirmek istiyorum Batıl inanclar etkiliyor Bebegin ömrü kısalır falan diolar ya 😊😊 sacmami sizce dee
Oziozi Ben kestırdım batıl inanç bana göre ☺️ Ama boyayı bılmıyorum zararı var dıolar…bende ıstıyorum sacım röflelı sarı bakım ıstıo artık🙈doktorum onaylarsa son ay dusunuyorum