Semra78 6 haftalık hamıleyım 2 gun dur pıhtı kanama ve bazen kahve akıntı oldu AĞRISIZ ılav verdi doktor kese duruyor buyumus ama az kan var dedi ilacı iç dedı çok korkuyorum…
Eminikk53 Semra78 evet bende de o haftalarda risk vardı kesenin altında kan birikmişti 1 hafta kullandım verdiği ilacı. Geçti allaha şükür. Inşallah senin ki de geçer
Eminikk53 Semra78 1 hafta. Ama daha önce gitseydim doktora bu kadar sürmezdi. Bana herkes normal dedi yerleşme kanaması fln dedi çevremdekiler. Oyuzden mal gibi bekledim 1 hafta baktım olacak gibi değil doktora gittim iste ilaç verdi öyle
Eminikk53 Semra78 şey 1 hafta doktora gitmeden önce. 4 5 gün de ilaç kullanmaya başladıktan sonra. Sonra kesildi daha gelmedi
Eminikk53 Semra78 ilk ilaçta farketti aslında azaldı yani. Sonra sonra azalarak kayboldu 4 5 günde tamamen gitmişti. Inşallah cabuk kesilir senin de kanaman
Nurtrky İnşallah sağlıkla alırsın kucağına hamileliğin en zor zamanları ilk tutunma aşaması keşke hemen gitseydiniz şimdi mutlaka yatın ve dinlenin bol dua Rabbim bebeğini nasip eder inşallah çok zor süreçler biliyorum