zehranaz Kizlar merhaba ben 11 haftalık gebeyim (Rabbim isteyen herekese nasip etsin) Şimdiye kadar 3 kilo aldım. Gece yarısı bile acikmam oluyor. Yemesem midem bulanıyor ve halsizlik oluyor . Çok kilo aldım ama şimdiden
Mervensn1 zehranaz çok kilo almamışsınız gayet iyi Bi kilo alımı bence bende aynıydım 19. Haftadayım 4 kilo aldım psikolojik olarak çok yıprandım takıyorum diyorsan doktorunla görüşüp diyetisyenle iletişime geçebilirsin birde kaç kiloyla hamile kaldığın önemli zayıf Bi insansanız hiç takmayın 🌸🌸🌸
Tugcekkkkk zehranaz canım çok normal acıkman.ama karbonhidrat yerine meyve protein gibi seylerke beslen. Doğumdan sonra verirsim kiloyu çok da takılma ben de 14.haftadsyım ve 3 kilo aldım
Melisa_ Selam bende 13 haftalik hamilelyim acikiyorum ama bisey yiyemiyorum istahim olmuyor🙁napa bilirim. Birde gaz sorunu var😣
Seymamuge Melisa_ aynıyım bende aciktigimda hemen midem bulanıyor ve canım bir sey yemek istemediğinden hep midem bulanıyor kısır döngü 😅
Loveme Bende 11. Haftamdayım ama hiç kilo almadım kişiden kişiye değişiyor bu durum ben çok iştahlı kilo almaya müsait biriyim ama sanırım beni mide bulantıları etkiledi
Merve1406 Sanırım kişiden kişiye göre değişiyor bu benim çok bulantılarım oluyor ben 3 kg verdim 10. Haftadayım doktorum normal dedi
Ecem4141 Melisa_ bende 53 kiloyla hamile kaldım şuan 56ya yakınım napalim sağlık olsun kilon azmış dert etme ye yiyebildigin kadar 🤣