Kubraekn Arkadaşlar 8 hafalık hamileyim tekirdağda önerebileceğiniz bi kadın doğum doktoru varmı? Tekirdağdan çorluya gidiyorm her seferinde
Yenianne Kubraekn Çorlu da değil ama Tekirdağ da bi dr varmış benim bi arkadaş onda Doğum yaptı star medica da Esengül diye bi dr çok iyi diye anlatıyodu
EliFurkan Star medica hastanesi Özgür Bige, Yasam hastanesi Abdurrahman Dagci tavsiye edebileceklerim
gigi Kubraekn ben Tekirdağ merkez arıyorum bulamadım ya Esengül ve Sinem arasında kararsızım normal Doğum istiyorum ama profesyonel de olsun istiyorum yani normal doğurtup da her tarafımı dikişlemesin
Kubraekn gigi hepimizin korkusu valla normal istiyorm ama dikiştende korkuyorum , ben şimdiye kadar çorluya gittim ama büyük ihtimalle istanbulda doğum yapıcam annemin yanında burda kimsem yok
Sevgul8592 Kubraekn canım şey sorucam detaylı ultrason yaptırdınmı reyaptamı yaptırdın ne kadr ücret istendi
Kubraekn Sevgul8592 detaylıyı doktoruma söyledim ama ben gerekeni yaptım dedi renkli ultrasona bile rutin kontrolle gittiğim yerde kendi doktorum tarafından girdim
BaharYlmaz Ben süleymanpaşadayım Nkü Erson hocaya gidiyorum memnunum ama tek doktor olduğu için çok yoğun ben özeline alıyorum genelde