Yaseminahmetlina Ayse_63 Ben aldım o kadar güzel ki arabası puseti beşiği . Kaliteli sağlam .ayrıca bebek beşiği sallanıyor ayakları tekerlekli odadan odaya rahatça gidiyor. Alacak olanlara tavsiye ederim çok memnun kaldım.
Melo24_ Ayse_63 İnstagram da bir sayfa var orda 999 tlydi kiwi bebek arabası ı haberin olsun😊 bebefixshop sayfanın adı
Ayse_63 Melo24_ içinde her şeyi var sanki kullanışlı gibi geliyor ama acaba arabası nasıl uzun vadeli kullanılır mi merak ediyorum
Yaseminahmetlina Ayse_63 arabası normal boyutta resimde büyük çocukta oturtmuşlardı. Ölçüleri boyutları yazıyor zaten Trendyol indirimde 1500 e aldım. Güncel fiyatı 1949
Flower3 Bende aldım beşiği çok beğendim ama arabasını iade ettim , puseti güzeldi ama bebek arabası konforlu ama ağırdı travel sistem malüm . Tek başıma toplayıp taşımam imkansız bebekle. O yüzden daha pratik bi bebek arabası almam gerektiğini anladım 😌
Arnisa Biz trendyolldan indirimden gubi platino travel sistem bebek arabasını 1646 TL ye aldık. Henüz bebek doğmadı kullanmadık ama ürün çok kaliteli tekerlerini şişirmek için yanında pompasınıda gönderiyorlar. Önünde içi polarlı ayak örtüsü var çok kullanışlı. Çok Araştırarak aldım biz beğendik fazlasıyla. Kiwi markasını araştırmadım ençok dikkat ettiğim şey ufak tekerli ve demirlerinin çok ince olması erken zamanda deforme olacağını düşündüğüm için sağlam birşey olsun istedik ilk bebeğimiz olacak 😊