Msltms btlcnsu1 bence aşırı tüketme hele de şu ilk dönemlerinde söktürücü özelliği var diye biliyorum
Selinnn123 btlcnsu1 yeme yani çok fazla tuketmemeye bak bana doktorum çiğköfte maydanoz az pişmiş yumurta az pismis et tuketme demişti
H-melek btlcnsu1 riske atmaya gerek var mı? Yemezseniz bir şey kaybedecek misiniz? Risk durumunu siz hesaplayın:) sonuçta ilk 3 ay önerilmeyen bir gıda
Busra-kaya Çok yeme ben 11+4’üm daha da yemiyorum sadece yemeklerin içinde oda az birşey ebemde yeme demişti bana
Selinnn123 Nurbalam araştırdığıma göre çiğköfte de yazıyordu yemememiz listesinde ama bazı doktorlarda guvendiginizi etsiz çiğköfte yiyebilirsiniz diyo. Bol baharatlı olması gerekçe sunmuşlar. Mesela mayonez de yenmiyor hamilelikte dikkat edin 🙂
Busra3509 btlcnsu1 ben kahvaltıda hep yerim alıskınım. Ama cok asıro değil 3.4 yaprak hergun. Abartmadgn sürece sıkıntı olmaz salata falan yaparken ben kullanıorm. Hersey fazlası zarar bence.
Busra3509 btlcnsu1 ama sakın suyunu falan kaynatp icme enfeksiyon da falan bayanlar rahatlamak icin içer ya. Yapma
Ilkgozagrimmm Ben 7+6′dayim maydanoz tuketiyorum, genelde salatanin icinde. Ama cok fazla tüketmiyorum yine de etrafimdakiler beni korkuttugu icin. Internette araştırdım hatta Youtube’da Dr.Kaan Kocatepe de suyunu kaynatip icmedigin surece sıkıntı yok demisti.
Nurbalam Selinnn123 anladım canım valla eşim yaptı çokta baharatlı değildi canım o kadar çekmişti ki yedim inş bir zararı olmaz ben bu listeye bir bakayım sürekli şaşırıyorum çünkü 😀
Selinnn123 Nurbalam 17 haftamdayim aşırı canım çekti artık 17 hafta dayandım bir kere yedim istek gitsin diye bişey olmaz merak etme çok önemli birşey olsaydı zaten bütün Doktorlar aynı şeyi söylerdi diye düşünüyorum ama dikkat etmek gerek tabikide sağlıkla inşallah kucağımıza alalm yavrularımızı 🙂
btlcnsu1 Hepinize cok tesekkür ederim ilginiz ve cevaplarınız icin :) Normalde de cok aram yok fakat bazı yemeklerin icinde olunca dalıp yiyebiliyordumm ama mayonez olayını hic bilmiyordum. Benim doktorum da sadece cig et ve balık tüketme demisti