Ayskem O zaman bi indirim de benden amazonda molfix 2 beden 116 lı bez 49,94 kargo bedava aklımı kurcalayan şey acaba 2 beden bezden kaç paket alınmalı ? 😊
rukzey https://www.e-bebek.com/hellobaby-basic-elastanli-esofman-takimi-p-20khlbetkm072-0042/ ebebek eşofman takımları Yenidoğanlar 4 yasa kadar var. 25₺.
Gizoo87 Haftasonu Kitikate’nin sitesinde tüm ürünlerde yüzde %30 indirim var. Ben 10′lu hastane çıkışı aldım ürünleri çok kaliteli.
archmom HappyMom Ebebekte yeni dogan bebek giyisilerinde bazı ürünlerde %50 kampanya var kızlar . Fena seyler yok. Hastane çıkısları filan var .🥰
ironbaby English home 100×120cm pamuklu bebek battaniyesi 30 lira, mağazada telefona gelen şifre ile 28liraya iniyor.
mucizemm01 Karaca Home da Bebek Nevresim takimi , Yastik Yorgan ve Canta 399 TL den 129 tl ye inmis kizlar kosunnn 😍 mavisi var ona tiklayin renk olarak oudra secebilirsiniz
Nisagul İnstagram da ayscolletion sayfasında Müslin örtülerde kampanya var tanesi 40₺ üç tanesi 110₺. Ayrıca normal puset örtüleri battaniyeleri de diğer sayfalara göre çok uygun ve kaliteli şahsen aldım ve memnun kaldım. Hmde de çocuk bölümünde %70 indirim var. Bakmanızı tavsiye ederim.
Sibelnur https://www.krc.com.tr/urun/karaca-home-little-pudra-nevresim-yorgan-cantali-set Karacada nevresim takımı yastık yorgan ve canta 130 tl kaçırmayın derim.
derinsart trendyolda emzirme atletleri 23-25 tl arasi üc tane aldim 45 tl ödedim ama sadece s/m bedenleri icin geçerli illaki eski kiloma dönerim diye düşünürekten aldim😂
selon HappyMom Sleepy bio natural adında yeni bir bez çıkartmış. Ben bir paket sipariş ettim. İçeriği çok güvenilir duruyor. Denemek isteyen olursa baksın.
Rumoss Enucuzbebekmarket. Com piyasaya göre her şey çok daha uygun 4 aydır keşifteyim 😁Dayanamayıp 5.sipairşi verdim göz gezdirmek için girdiğinizde bile eğer benim kadar fiyatları araştırdıysanız ne kadar uygun olduğunu görüp alacaksınız 👌😍
NazKtlu Chakra ürünlerinde %40 indirim var. Hastane çıkışı seti ve Bebek bornozu için kullanan bir çok arkadaşım var. Kitikate’de sepette %30 indirim var bebek tulumları organik. Bilginize 🙋🏻♀️
Annelikduygulari Chakra galaria mağzasında ki bebek ürünleri indirimli outlet orası 9 ₺ ye zıbınlar 10₺ ye mama önlükleri 20₺ ye havlular chakranın kendi malları ben dünyayı aldım gidin koşun alın yüzde yüz pamuk ve bambu yumuşacık herşeyi tam bebeklere göre
Minay E bebekte 100 tl alışverişe anne bebek çantası 30 tl ama şu 160 liraya sattıkları kaliteli olan çanta kaçırmayın derim