bsrsll Merhaba. Bu hafta detaylı ultrasona girdim 20.haftadayım. Bebeğe giden sağ ve sol uterin damardaki kan akışı normalin altındaymış. Şuanlık gelişimi normal ama ileriki haftalarda sorun yaratmasın diye kan sulandırıcı hapa başladık. Başına böyle bir olay gelip bebeğini sağlıklı doğuran var mı acaba 🥺 Moraller sıfır
Ayseege6156 bsrsll bende ikili testten ber var o sorun canım 12. Haftamda çıktı ecopirin kullanıyorum kan sulandırıcı şuan 32. Haftamdayım gayet sağlıklı bebeğim kilosu boyu da iyi hatta 1 hafta ilerden gidiyor şükür 🥰🤲🏻 Hiç korkma onda bişey yok o kan sulandırıcıyı kullan yeterli
Merveeetoprak bsrsll ben de aynı sorun sol damarda vardı,ecoprini 32.haftaya kadar kullandım, 36+3 üm, bir sorun olmadı şimdiye kadar. Kafanıza çok takmayın ve doktorunuzu dinleyin sadece😇
MeLy90 Bende bir tarafı biraz riskli idi. Bana aspirin iç dedi. Doktorum da ecopirini verdi. Şu an 32. Haftadayız, sorun yok şükür.
bsrsll MeLy90 32. haftadan sonra kesilmesi lazımmış yoksa bebekte doğuştan kalp damarlarında sorun çıkabiliyormuş, bana 35 e kadar kullanırız dedi bir dahaki gidişimde sorcam doktoruma ama sizde nasıl?