Meryem1 Arkadaslar kan testi yaptm hamile cıktı 1665 değerm ama kese gözükmedi bilen varmı? Çokmu erken en son adet baslangcm 1 Aralık’tı. Yardımcı olrmusunuz? Telaş yapmak istemıyorum
Kbr06 Meryem1 4000lerde görünüyordu sanırım evham yapmayın benim mesela bi doktor keseyi gördü bebeği göremedim dedi başka bir doktor görmüştü bebeği hayırlı olsun Allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin
Meryem1 Kbr06 Doğru soyluyorsunuz ama insan yinede düşünmeden duramıyor doktor pazartesı gel tekrar bakalım o zamana kadar hcg değerin artar dedi bakalım ınsaallah hayırlısı olur
Sumc Acele etme canım bende test yaptım hemen doktora gittim kese gözükmedi. Kan testim 860 falan çıkmıştı. Doktor 5 gün sonra çağırdı bastıra bastıra gördü 💜
Halise2121 Meryem1 canım benim telaş yapma bn bebeğimi 7 haftalıkken zor gördüm herkes bebek yok diyordu ama doktorum çok iyidi hep beklememi söyledi ve 7 inci haftada bebeyi gördük oda zar zor korkma yani daha çok erken biraz gecmasi lazım 2 hafta bekle
Meryem1 Halise2121 pazartesi tekrar gel dedi bakalım eger goremezse yine bu sefer beklıcem ınsaallah birazda kasık agrılarım var sanki bu normal sanırım herkeste olan bişey?
Nilasyamom Meryem1 kuzum daha erken kese için Allah’ın izniyle inşallah görürsün keseyi de bebişi de. Dinlen ağır iş yapma. Bol su iç . 🐥🤗
zeynelbeyt Meryem1 karından mı baktı yoksa vajinadan mı? Karından baktıysa değerinin 4000 olması gerekiyor o yüzden gözükmemiştir evham yapmayın gözükür inşallah 😊
oglum0603 Meryem1 değerim on bin üstündeydi kesem görünmemişti 5+5haftaliktim başka hastaneye gittim 6+3 olduğum da kese bebek kalp atışı herşey vardı çok şükür acele etme görürsün inşallah