RH38 Yogurt süt tüketemez oldum. Süt sisiriyor beni yogurt da agzima kötü bir tat birakiyor varmi ayni durumda olan sekerim yuksek bunlari icip yemem gerekiyor. Onun yerine ne icebilirim?
Myssr RH38 laktozsuz sutler yoğurtlar tuketebilirsnz ama ekstra isleme maruz kalmis oluyo bu urunler saglikli diyemeyiz
gulsahgul26 Sütü laktozsuz içiyorum ben diğer normaller gaz sancısı şişkinlik yapınca ama süt yogurt tüketemiyorsan peynirden al sert peynirler kalsiyumu daha yüksek ayran kefire de bi şans ver
RH38 Eerrennn_ ara ögünde kahvaltida süt icmem gerekiyor sekeri dengelemesi icin diyetisyenin listesinde öyle yaziyor
momteacher RH38 canım bi doktorun konuşmasını dinlemiştim, en çok kalsiyum oranı tereyağında varmış, tereyağ tüketebilrsin, bide süzme peynirin kalsiyum oranı çok fazlaymış
Blossom RH38 Süt içmek fayda sağlamaz zaten. Birçok araştırma ile bu kanıtlandı artık. İlla süt ürünü tüketmek istiyorsanız kefiri meyvelerle tatlandırıp için derim.
Gozdeeb RH38 canim kefir tuketebilirsin. Yogurt icin bisi diyemem ama sut yerine kefir icmek daha faydali dedi dr um. O yuzden ben surekli kefir ictim
Nilasyamom RH38 beeennnn 😄 süt içmiyorum. Ama doktorum kefir ve ayran içmemi önerdi. Gerçekten rahat ettim. Tavsiye ederim. Hatta probiyotik meyveli yoğurtlar var yiyebilirsin.