123ozlem Hepinize merhaba morelim çok bozuk 21.haftamıza bugün giriş yaptık 3 gün önce randavüm varsı ve bebeğimin suyunun azaldığını söyledi doktorum erken doğum riskimde var çok korkuyorum bu durumu yaşayanlar varmı aranızda ne gibi tedbirler almalıyım ?
yavrugeyikinannesi 123ozlem Annem ikiz kardeşlerime hamileyken 28. Haftada suyu azalmıştı doktor ona yemesi gereken besinleri söylemişti şuan hatırlamıyorum . İki gün sonra suyu gitti ve hastaneye yatırdık lavaboya bile kalkmıyordu. Elinden geldiği sürece uzan dinlen hareket etme ve doktoruna sor tabi o da söyler sana. Kardeşlerim 28 haftalık doğdu 33 gün küvezde kaldılar şimdi 5 yaşındalar maşallah kocaman da oldular. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım hiç stres yapma♥️
82oykunisa82 123ozlem bol bol havuç suyu iç bebigin sıvısıni fazlalaştıriyor stres yapma 1haftada normale döner…
Baharhnm 123ozlem 20.haftamdaydım doktor bebeğinin suyu aşırı az bu seninde bebeğin de hayatını tehlikeye atar bol bol su tüketmek zorundasın demişti. Şimdi 29+1′im günde en az 10 bardak su içmeye çalışıyorum halab