ysfali06 bky ağda kullanıyorum ayda Bi kere yapmam yetiyor. Jilet kullansam hergün yapmak isterim heralde 😅
Cns_33 bky normalde agda yapiodum ama hamile kalınca cok hassas oldu vücudum agda yapamiorm jilet kullaniorm ama doğumdan sonra lazer düşünüyorum 😃
Alps Gebelikten önce lazere gidiyordum. Gebelikte ağda kullandım her yerime, ama şimdi son zamanlarda genital bölge jilet , diğer yerler ağda
dermus bky ağda, 28+3 teyim, hamileligim boyunca 3 kere yaptirdim son agdamida subat sonu kismet olursa yaptiricam mart basi insallah sezeryan dogum 🥰🥰 agdada uzun zaman cikmiyor kokten cozum ☺️☺️
Mommy2b bky ağda, son anda covid kapıp doğumum sıkıntıya girmesin diye gitmiyorum 1,5 aydır idare ediyor. Jilet sürsem tahriş ediyor 1 haftayı bulmadan da sert sert çıkıyor
Btm571 bky kararmasınin gitmesi icin patatesi kesin delikler bırakın ve sürün hergun yaparsanız kararması gider ben iki günde yaptım gecrekten faydası oluyor
Alwayshope Btm571 öyle mi benim de genital bölge de kararmam var gerçekten cok rahatsızım bu durumdan 😥
Gulsurmeli bky bacağıma koluma ağda yapıyorum bikini bölgesi gillette venus kullanıyorum hamile kaldığımdan beri
kbrMEVA bky ağda cqmsqkizi sir ağda şimdi boncuk ağda makinası aldim onu kullanıyorum yani 12 yaşından belki ağda yapiyorum hemen hemen tutum.hic yok. Diye bilirim
Busra3509 bky jilet 😆 çok kolay. Ama bayanlar icin jelli olanlarda alıyorm normal permatikler gibi değil. Hassas ve iyi hergun cıkmıyor zten haftada 2 kere alsam banyoda yetior 😊 Ağda kendim yapamıyorum canım çok tatlı 😆 kuaforlerde virüs var hijyenik değil.