Elifkzlcn Kızlar sezeryan doğum yapıcam Allahın izniyle 1 ayım kaldı deependi sezeryan dogum sonrasındada kullanabilirmiyim yoksa normal doğumda mı kullanılıyor sadece ?
yesmyrtsvr Elifkzlcn kullanırsın canım lastikli bişey zaten çocuk bezi gibi dikişinden yukarda kalır bedenine iyi bak ama
Beyzan Elifkzlcn ben sezaryen oldum 2 paket depend alıştım sadece 1 tane arttı sezeryen sonrası hemen giydim kilot gibi evde de kanamam devam ettikçe giydim pedle başa çıkılmazmis kanama normalden bir tık fazla o yüzden hiç düşünme direk al dependi köy hastane çantana
tugce_25 Elifkzlcn niye böyle abartıyorlar anlamis degilim l beden aldim 80 kiloya ulaştim denedim oldu yani
Elifkzlcn yesmyrtsvr suan 70 kiloyum l bedene denk geliyorum hemen hemen bir beden buyuk alayım olmadı
yesmyrtsvr Elifkzlcn öyle tek beden yok canım 36 42 var 1 tane 42 50 küsürlü var sanırım birde benim eşim büyüğünü almış yanlışlıkla kürtaj olcam salı günü bende onu götürcem iğne kullandığım için kanamam biraz fazla olur diye
Beyzan Elifkzlcn l beden tam olur bence ben 75 le orta boya rahat girdim ama biraz rahatsız etti sizin şişliğiniz de inerse bu sefer kayma yapmasın
16Hatice Canım ben orta boy aldım çok küçük geldi. Kesinlikle büyük beden al. Zaten kenarları dikişli büyük gelmez
Beyzan tugce_25 dikis sonrası orası biraz hassas oluyor o yüzden 1 beden büyük alınabilir ben zayıfım diye m aldım 75 kiloydum ama doğumda çok kilo gider dedimm😂öyle olmadı pek ve l alsam daha olurmuş dedimm