Didemyurdakul Naz123 Yani rapor değerler filan nasil vermez neye dayanarak bu tezi söyleyip gonderir açıklama yapmadan. Insallah hic bir sıkıntı yoktur bebeğinizde ancak benim hissettiğim acilen baska doktora randevu almanız. Böyle belirsizlik ile sizi basbasa bırakmamalı
Naz123 Taze-Anne28 Naz123 Renkli ultrosana girdim İstanbul özel çapada bana çocuğu tam net göremedi için 15 gün sonra tekrar gel dedi gittim beyni skntılı özğrlü olabilir dedi kağıt vermedi elime 1 hafta sonra tekrar gel dedi
Naz123 Renkli ultrosana girdim İstanbul özel çapada bana çocuğu tam net göremedi için 15 gün sonra tekrar gel dedi gittim beyni skntılı özğrlü olabilir dedi kağıt vermedi elime 1 hafta sonra tekrar gel dedi
Taze-Anne28 Naz123 yaa çok üzüldüm ne desem de bilemedim benzer bir durum yaşamadım çünkü. Ama içinizi ferah tutun her şey olacağına varır kesin bir şey söylememişler 😌
Senayyalcin Naz123 ikili test de çıkmamış mıydı bir belirti bence hemen panik olma bi özel de renkli ultrason çektirmeni öneririm
Naz123 Didemyurdakul evet haklısınız bende sizin gibi düşünüyorum zaten oyalaya oyalaya beni son haftaya getirdi 24 haftaya kadar bakılıyormuş zaten çarşamba tekrar gidicem ona göre başka bi doktora gidicem