Ght Caaanim anneler tecrübelerinize ihtiyacım var.Ben şu an 100 kiloyum doğumuma 5 hafta falan var fazla fazla alsam 105le flaan doğum yapcam depend alsam rahat olur mu yoksa hasta bezi mi alayım hastane için?
Burcuu3761 Ght 115 kiloyla doğum yaptım depend en büyük boy aldım ve çok memnun kaldım çok rahattı hasta bezleri gerçekten ama gerçekten çok kötü
gmzcvk Ght depend in en buyuk bedeni gayet rahat olur size merak etmeyin, ama tedbir amacli isterseniz hasta bezi de bulundurun hangisi ile daha rahat ederseniz onu kullanirsiniz bu arada hastaneler hasta bezi veriyor
RDT Ght Sezeryan oldum. İlk gün hastaneden hastabezi verdiler yanları yapıstırmalı. Sonra depend e gectim ben gayet rahat
EsmamM18 Depend xxl bedeni var bikini bölgesini ve karnı komple kaplıyor. Doğumdan sonra giydim çok rahat ettim. Bende 90 la girmiştim doğuma.
cnsl_tyfr Birsey sormak istiyorum dogum sekline göremi depend kullaniyorsunuz ? sezeryan veya normal dogumda fark ediyor mu ? Hangi dogum şekli icin almaliyiz ?
Babyy1S cnsl_tyfr her 2 dogum icinde kullaniliyor mesela ven sezaryen oldum doktorum bunu kullanma onermiyrm dedi ve hastanenin o kenarlardan bantli olan bezini taktırdı snra ben dependi giydim dikislere geldigi icin biraz rahatsz etti
Tugce1803 cnsl_tyfr Her ikisi için de şart bence. Sezaryen oldum. Hemşireler direkt depend aldın mı diye sormuştu
Alinamoms Ght çocuk bezi kullanan bile var ama depend bence yeterli olur xl bedeni bence olur hani zaten geniş kalıplı oluyorlarmış.
gel_artik_bebegim Ght bilmediğim için soruyorum bu depent ne için kullanılıyor doğumdan sonra adet gibi kanama mı oluyor sürekli
bukabu Kızlar bende 70-75 arası dogum yapacağım gibi gözüküyor, orta boy depend bana olur mu ? 27 haftalıgım 65 kiloyum.