Zeyneppz Merhaba ben Balıkesir gönende yaşıyorum doğumdan çok korkuyorum iyi bir doktor ile devam etmek istiyorum bu bölgede olanlar doktor tavsiyesinde bulunabilir mi lütfen özellikle bandırma ❤️
Sakinee Zeyneppz canım bende edremitliyim normalde ama başka şehirde yaşıyorum Edremit tarafına gidebilirsen fehmi bey var fehmi kuzu onu önerebilirim muhteşem bir doktor
mavi2804 Zeyneppz Bandırma royal hastanesinde Aylin akşan var bayan doktor önceliğiniz olduğu için söylemek istedim
Nrgl12 Zeyneppz canım ben de Gönende yaşıyorum.Aylin Hanıma gidiyorum.ilgi alaka olarak harika bir doktor.İlk gittiğimde normal geldi ama sonraki kontrollerimde çok daha ilgiliydi her şeyi sen sormadan anlatıyor
Zeyneppz mavi2804 teşekkür ederim nasıl bir doktor ilgili i devlete hastanesinde gittim hiç ilgi görmedim
mavi2804 Zeyneppz ilgi konusunda birşey söyleyemem maalesef çünkü bilmiyorum gittiğim bir doktor değil kendisi. Sadece bayan önceliğiniz olduğu için söylemek istedim
Zeyneppz Nrgl12 anladım canım teşekkür ederim geri dönüşün için normal doğum düşünüyorum ben daha ilk ayların yeniyim ama doğumdan çok korkuyorum 👀