Bittercikolata https://imgyukle.com/i/aiexms Dün ikili taramaya gittim ama yapılmıyor yılbaşı yüzünden felan dedi haftaya gel dediler ama ultrasonla yinede rutin muayene oldu. Bebek baş aşağı ama tahmini olan var mı ya😂 doktora cinsiyet ne zaman belli olur dedim daha en erken 5 hafta beklemen lazım dedi catlayacam 😂
Bittercikolata Deryayurt Allah bağışlasın erkek çocukları yaramaz oluyor nasıl başa çıkacaksam erkekse eğer 🤦🏻♀️😂
Kulcekubra Benim 18+1 bugün hala ogrenemedim😊sabredin sizin bayağı küçükmüş öğrenirsiniz en yakın zamanda inşallah
Bittercikolata Kulcekubra ya 12 haftalıkken öğrenen varmış onlar nasıl öğreniyor hayret ediyorum insan çok merak ediyor ya 🤗
Deryayurt Bittercikolata benim bi tane var 3 yaşında şuan koltuktaki bütün yastıkları yere topladı koltuktan üstlerine zıplıyor saldım artık 😁
Kulcekubra Bittercikolata aynn bende çok şaşırıyorum benimde üçüncü hamileliğim diğer ikisinide geç öğrenmiştim bu kadsr değildi ama yine 16 haftada falandi
Bittercikolata Deryayurt yaaaa 🙈😂😂 hayırlı sağlıklı olsunlar da yeter ki de benimde ilk çocuğum ve gurbette yaşıyorum gözüm korkuyor erkek çocuğuna 😂
Kulcekubra Bittercikolata evet bende çok merak ediyorum etrafimdakilar çok daha meraklı sen ne kadar rahatsın diye kiziyolar bana😄😄 Ama napalim nasip vakti gekince öğreniriz insallh sağlıklı olsunda bebislerimiz sizin diğer çocuklarınızin cinsiyeti ne benim iki oğlum var