Birgls63ina Hanımlar ben 18 yaşındayım 8 aylık hamileyim allahın izniyle oğlum olucak ve çok korkuyorum doğumdan hepinzdne bisi istiyorum sadece bana dua etmenizi istiyorum inanın bu süreçte en çok ihtiyacım olan şey dua hepiniz bana dua edin lütfen 💔🙇♀️😔
Minikmucizem199 Birgls63ina Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım bende 21 yaşındayım bende çok korkuyorum 40+2 hamileyim dün çatı muayenesi oldum 🤦🤦 bekliyoruz
Melisa_eker Birgls63ina Rabbim yardımcın olsun kuzum yaş kaç olursa olsun insanın ilk olunca korkuyor tabiki.Bende düşünüyorum nasıl olcak diye.Kadın doğumda çalışırken izlemiştim doğumları nasıl oluyor diye merak işte.Aklıma onlar geliyor ama rabbim çekemeyeceği acıyı sızıyı ümmetine var etmezmiş.Rabbim yardımcımız olsun.
Aryam-15-15 Birgls63ina sagol cnm korkma hic bi anda oluyo bak ne guzel bebeginin bi sikntsı yok 8 ayina gelmşsin maşllah Senin ayrla gelmek hepmize nasip olsun🙏
Pelinc Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah çok kolay dogumlarimiz olur 🙏🏻 Bende 28 yaşındayım oğlum olucak bende çok korkuyorum ve çok heyecanlıyım 🥰♥️
Birgls63ina Pelinc rabbim inşallah yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah dualarım sizinle sinizde benimle olsun ❤
Birgls63ina Minikmucizem199 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah rabbim yardımcınız olsun dualarım sizinle sizinde benimle olsun ❤