Bittercikolata Nil-123 bende öyleyim hareket edene kadar sanırım korku olacak. Hatta kontrol günü geldiğinde kesin kötü şeyler duyacam diyip dururum eşim kızar 🤭
Nil-123 Bittercikolata haftaya cuma randevu var sürekli içim endişe dolu rabbim hayırlısıyla doğumlarını gösterir inşallah bizlere sağlıkla 🥰
ayse_seker Bittercikolata ilk zamanlar 6 aya kadar aynı bnde öyleydim 😂😂 sonra karnım çıkınca biraz alıştım gibi hala da tam değil ama 😂😂🤭🤭
TDE Qnne123 bebeğiniz hareket etmeye başlayınca anlarsınız. :) eğer mide bulantınız filan yoksa öyle hissetmeniz çok normal :)
Qnne123 Ysn aradan baya zaman geçti evet 11 hastalığım bugün tam çok güzel gidiyo ayrıca bugün ultrosana gördüm onu kıpır kıpırdı aynı annesi🤣🤣
melzey Qnne123 bebek hareketlerini hissedene kadar bende de sıfır histi. Duygusal olarak hiç birşey hissetmedim. Ama artık içim kıpır kıpır. O hareket ettikçe mutlu oluyorum☺️
Qnne123 melzey benim daha var belki 11 haftaligim daha ne zaman hissederim bilmiyorum ultrosana gördüm bugün kıpır kipirdi
merviskoooo Qnne123 ben de öyleydim daha cok hastaymışım da yatıyormuşum gibi hissediyordum taki bulantilar gecip de 19 haftada bebegin hareketlerini hissetmeye başlayana kadar..
nurdane3504 Qnne123 canım ben 18+5im ne bulantı ne kusma ne hareket şu ana kadar hiç bişey hissetmedim tek hissiyat ultrasonda bebegi izlemek oldu yani benxe normaldir 😄