Asyaaktug Kızlar klomenle iğne olmadan tek yumurtam çatlamıs dun doktor soyledı ama ne zaman çatladı bilmiyorum doktor kan testi cıktı ama 0.2 cıktı daha sonra cıkma ıhtımalı var mı adete 10 gun var
Asyaaktug Melek44 kanda da demı canım aynı sekılde kımısı kanda ilişkiden hemne sonra çıkıyor diyor da ondan sordum
Melek44 Asyaaktug yok canm döllenme süreci var sonucda üstnden 12 gün falan gecmesi lazm en erkn. Siz adete 2 gün kala yapın bnce ben 2 gün kala yapmstm hcg 71 cıkmıstı
Asyaaktug Havvauzgunn canım bende pco var duzensızım biraz son adetıme gore hesaplayınca 10 gun kalmış oluyt ama düzensiz olduğu için ne zaman yapcam anlamıyorun kı canım cok sıkılıyor inşallah vardır doktorum yumurta çatlamıs dedı ama 0.2 cıktı kan dua et nolur tekrar vercem kan 😔
Bfduam Havvauzgunn adetiniz 13 gün gecikince çıktığına göre, adet geçince yaptınız mı yine kan testi 13.güne kadar? İlişkiden kaç gün sonra çıktı kanda, benzer durumdayımda.
Asyaaktug Kubbb kısıden kişiye degısıyot herlade canım dua eder mısın bana da çok istiyorum polikistik var😔
Havvauzgunn Asyaaktug kurban olurum dualarım seninle inşaALLAH vardır meleğim inşaALLAH o Sevinç’i yaşarsın kzuum
Kubbb Asyaaktug ederim canım tabi allahım gönlüne göre versin en kısa zamanda yüzünü güldürsün ins 🤲🏻🤲🏻🤲🏻