irorkay Kızlar merhaba. 9 haftalığa gireceğiz öbürgün. Ben genelde uzanıyorum bu aralar. 3 aya kadar daha uygun bu biliyorum ama arada da bağdaş kurarak oturmayı çok seviyorum. Bağdaş kurarak oturmanın bu haftalarda bir sakıncası olur mu?
_aycaccelik irorkay hiç bu konu hakkında bi şey duymadım ama ben 37+4üm hala o zamanlardan beri bağdaş kuruyorum bebiş zaten kesesinde uygun pozisyonu alıyor doktorum o 20.haftalara kadar sen nasıl rahat hissedersen otururken uzanırken bebekte öyle rahat olacaktır demişti
Oglakdorukcum irorkay 2nci trimestra kadar istediğin gibi oturabılıyorsun zaten bunun bir kuralı yok ama 3ncü trimestra oturmak hiç rahat degil kaburga batması vesaire oluyor ister istemez vucud uzanınca rahat ediyor oturursun yine ama uzun süredwn sonra yoruluyorsun
Mommy2b irorkay bebeğe zararı olmuyordur belki ama bağdaş kurarak oturduktan sonrada kalkmaya çalışırken vs karnın alt derisi gerildiği için çatlak daha çok oluşuyor diye duydum 2 kişiden resmen otururken bir anda acıdı ve çatladığını hissettim dediler ona dikkat etmek isteyebilirsiniz
irorkay _aycaccelik öyle mi canım ben bağdaş kurunca çok rahat ediyorum da. O yüzden. Teşekkür ediyorum
_aycaccelik irorkay ben teşekkür ederim çok tatlı soru işaretleri bunlar 😄 sağlıkla kucağına alırsın inşallah ❤️
irorkay Oglakdorukcum zaten sanırım vücut bana onu söyler. Şu an mesela çok rahat ediyorum bağdaş kurmaktan ya da ayaklarımı koltuğa 90 derece ile koymaktan falan 🤣
Oglakdorukcum irorkay evet vucud söylüyor 😂 nasıl rahat ediyorsan öyle yapabilirsin zamanı geldikce zaten pozisyon degistirirsin 😂