Rabia30-Adem Eminim boyle bir çok post açılmıştır ama bende kendim için tekrar dan açmak istedim.. 39+1 günlük olduk doğuma son 5 günüm kaldı Allahın izniyle,bu ot şimdi mi kullanmaya başlamam lazım,yoksa sancim geldiği zaman mi hangi dualar okunur ve niyeti nasıl yapılır bilen varmi acaba,ben bu otun gücüne çok ınanıyorum tabi önce Rabbimin bileceği iş 🤲🌸
[silindi] Rabia30-Adem sukkari hurma alın bol bol yiyin doguma giderken Meryem Ana otunu suya koyup gidiyorsunuz ben Meryem suresi okumuştum bide İnşirah okudum 70 küsür tane sayısına Bi bakın internetten onu suya üfürdüm ota döktüm otun suyundan da içmek gerekiyormuş ama ben içemedim dibinde biraz bırakmıştım onu içtim açılmam da cok iyiydi ama ben ıkınmayı beceremedim Allah yardımcın olsun saglıkla dogar inşaallah
Mutlubirannee Rabia30-Adem Canım 1 cm açıklığın olduğu zaman kullanmaya başlıcaksın. Sancın falan geldiğinde değil. Yanliş kullanımda fayda göstermiyor. Doktor kontrol ettiğinde açıklığın başladığında direk koycaksın suya. Sakın öncesinde koyma
DeryaMirac Rabia30-Adem ben geçen hafta kullandım ikinci doğumum için evde sancılarım başlarken suyun içine kattım normalde Meryem suresi, ayet el kursi, felak nas okunur diye biliyorum ama ben okuyamadım çünkü suyum patladı hemen hastaneye gittik ama rahimim okadar çabuk açıldı ki 1,5 saat içinde doğurdum ilk doğumda kullanmamıştım ne sancım vardı ne açılma oluyordu suni aldım bu yüzden mutlaka tavsiye ederim 😊
DeryaMirac Mutlubirannee benim bildiğim sancı başlayınca suya konulur çevremde hep öyle yapmışlar bende öyle yaptım rahmim çok çabuk açıldı
Rabia30-Adem Mutlubirannee merhaba canım ben bugün hastaneye gittim alttan muane oldum 1 cm açıklığım çıktı şimdi eve geldim meryem ana otunu suya koyayımmı dualarımı okurum bide
Mmrv00 Benim kayinvalidem suya meryem,yasin,insirah,insikak,felak,nas,ayetel kursi okuyup suyun bir kismini bana verdi otu koymadik.Ben azar azar her gun iciyorum.Sancim.baslayinca da kalan suya otu koyacak insallah.Bebek dogunca da cikmasi lazim.
Mmrv00 https://www.google.com/amp/s/sorularlaislamiyet.com/bayanlarin-dogum-yapmalarinin-kolaylasmasi-icin-hamile-iken-ve-dogum-aninda-okunacak-dua-var-mi%3famp Bu duayi da öneriyorlar
[silindi] Rabia30-Adem evet normal oldu gündüz çatı muayene sine gittim 2 cm açıklıgın var dedi akşam eşim durdurmadı bebeğe bişey olur diye otu suya koyup gittim hastane de 5 cm olmuştu sancısız 7cm de oldu ama sancım hala yoktu suni sancı verdiler yani kimse bizim keymizi beklemiyor devlet hastanesindeydim ben o sancı berbat bişey ne suyum geldi ne nişanım bozuldu durduk yere zorla dogurdum anlayacağın ıkınmayı becersem 10 dk da dogar dı bebek ama ben kendimi sıkmışım hep o yüzden 2 saat sürdü yinede cok zor oldu diyemem bnm beceriksizliğim oldu biraz
DeryaMirac Rabia30-Adem inşaAllah canım Rabbim yardımcın olsun kolay bir doğum nasip etsin inşallah 🤲❤
Rabia30-Adem Kızlar az önce muane oldum nst ye girdim 1 cm açılmam var bide sancılarım çıktı şimdi eve gittiğim de meryem ana otunu suya koyup duaları okuyayımmı