Bireylulmasali busra-_-01 12.haftadan sonra başladım toplamda 5 kilo aldım ama henüz yolun yarısındayım 😅
Elifaysu busra-_-01 hiç korkmadım aksine yedim herşey elime ne geçerse 60kilodan 70oldum hatta 73ty üç kilo verdim ama vucuddan almamışım kiloyu herkes öyle soyluyir
busra-_-01 annepanda annepanda çok iyi ben 30 hafta da 4 kilo aldım Nasıl besleniyorsunuz benim hiç iştahım yok aslında sürekli yemek ye siye baskı yapılıyor çevremden eşimden
Brcccc busra-_-01 insan yiyemiyor ki benim de iştahım hiç düzelmesi bulantı ve tiksinmeler devam ediyor
tgb94 busra-_-01 ya bilmiyorum şeker de çıktı dikkat etmem lazım ama sürekli aç hissetmeye başladım bu haftalarda hayırlısı olsun bakalım🤷🏼♀️
Seyma2861 busra-_-01 20 haftaya kadar kalmadım ondan sonra bişeyler oldu 😁 25 haftalığım en son 3,5 du bakmıyorum daha korkudan😁
Seyma2861 busra-_-01 az gibi görünüyor ama o 3 3,5 kiloyu 2 haftada aldım. Yani hızlı bi alış oldu😁 ayda birer kilo normal artık onun üstüne çıkmamak lazım sanıyorum
tgb94 busra-_-01 evet bence de kilo sorun değil ama çatlak olmasın hindistan cevizi yağı kullanıyorum işe yarar umarım 😓
busra-_-01 hrykksl dikkat Ersek’te alıyoruz sanırım kahvaltı hariç ekmek yemiyorum sadece sağlıklı şeylerle besleniyorum yine de 20 haftada 4 kilo almışım
hrykksl hrykksl busra-_-01 aynen kilo almak kaçınılmaz ben olabildiğince bebek kilo alsın diye uğraşıyorum. Arada kaçak yapıyorum ama ☺️😁
Goncikim busra-_-01 kilo almayı dert etmeyin hamile kalıp ne sıkıntılar çekenler var..dua edin siz ve bebeğiniz sağlıkla büyüyüp gelişsin..kilo nedir ki alınıp verilir🙏