imren91 aaertml Pazartesiye kadar gelmezse pazartesi yatışım yapılacak 😍aşırı heyecanlıyım bebeğime kavuşacağım diye. Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip eder lnşallah🙏🏻☺️
Ahsen_ahsen Ben doğum yapalı 4 ay oldu ama sizin yazınızı görünce beni heyecan kapladı. Hayırlısıyla alın kucağınıza inşallah.
aaertml Ahsen_ahsen amin inşallah tüm anneler sağlıcakla kavuşsun cennet kokulu bebişlerine mübarek cuma günü 🤲🤲
Maviii5 Benimde son 4 gün gözüküyor doğuma normalde ama bugün kontrolüm vardi sanci falan yoktu en geç 2 hafta daha bekleriz dedi doktorum,bende çok sabırsızlaniyorum artik gelse keşke🙈
Happybabyyy Maviii5 bnmde 3 gun var 40 hftanin dolmasina. Doktor bana 41 e kdr yolu var dedi. Ama ben çevremden duyduguma gore herkes bekleme cocuk kakasini yapar diyo. Suni sanci isteyemiyo muyuz acaba🙄
Maviii5 aaertml doktor oyle dedi bende bilmiyorum ki suni sanci vermek istemedigini soyledi.inşallah 42ye kadar kalmaz ya😅
imren91 Happybabyyy Evet canım suni verilecek. 39+6 oluyorum. 1 gün ekstra beklemeyelim artık dedik tam 40 için
Happybabyyy imren91 yaa benimde 3 gun kaldi 40 dolmasina. Diyelim ki sunu verildi. Dogmadi. Sezeryana mi aliyolar cnm
imren91 Happybabyyy Evet canım son ihtimal o şekilde yapılıyor. Doktorum % 10 ihtimal sezaryen oluyor. Kalp atışı düşer ya da doğum ilerlemezse yapıyoruz dedi.