Mervekaradag Gulhan16 doktorunuz bulantiyi kesecek hafif bir ilac vermedi mi? Tahmin edebiliyorum ne yediginden ne ictiginden tat alirsin. Benim sikayetim surekli wc ihtiyaci oldu. Esim dalga geciyor artik sen orada yat gelip zahmet etme diye😂
Gulhan16 Mervekaradag Verdi canım Prilam kullanıyorum ama sadece kusmayı önlüyor bulantilar tiksinmelere bi çare yok zamanla geçicek inşallah bu arada günü gününe aynıyız sanırım 11+2 :))
Habibe02 esmerella_06 36+1 pazı büyüklüğündeyiz. Agrılar cok fazla ozellkle bacak bel birde tabi yalancı sancılar
Mervekaradag esmerella_06 an itibariyle 11+2 ☺️ Sağlikla gelsin bebisler🙏. Siz benden önce kontrole gideceksiniz merak ediyorum haberleselim.😍
esmerella_06 Mervekaradag doktordan çıkar çıkmaz post atacağım 😅 takibe alırsan konuşuruz ordan canım
Gokce1-2 Tontik merhaba benimde 2. Gebeliğim bi oğlum var. Bakalım inşallah bu kız olur ama önemli olan sağlıkla gelmesi💗 11+2 yim 14ünde doktor kontrolüm var ☺️
Tontik Gokce1-2 ya siz benden bi gün önce ögreneceksinz cinsiyeti 😊 oglunuzda cinsiyeti tahmin ediyomuydunz ben hamile oldgmu bilmiyorken 3 gece üst üste rüyamda erkek bebek gördüm 😊
Fly38 11+6 🍋🥰 bazen belirtilerim kayboluyor korkuyorum. İnşallah sağlıkla gelir bebeklerimiz ❤️ Bende 15 Ocakta kontrolü olanlardanım 👍🏻😂
Emircan esmerella_06 12+3 olduk bizde bugün sabah hafif mide bulantılarım ve ara ara mide ağrım oluyor malesef hafta içi ikili tarama testime gidecegim inşaallah☺️
Basak0503 esmerella_06 hamileliğimi öğrendiğimde bi kere ev işi yaptım bir daha da hiç iş yapmadım kuzum. Ama olacak oldu mu oluyor işte. İnşallah sorunsuz atlatırım bu dönemi
esmerella_06 Memmedli aynen şu 3 ay nasıl geçti bnde bilmiyorum hergün bu uygulamadayım çıkamıyorum 😊
Ccff3435 esmerella_06 aynıyız 😀 bende cumartesi yada pazar gideceğim kontrole. İkili test yaptıracakmısınız?
esmerella_06 Ccff3435 bilmiyorum o konuda o kadar kararsızımki hatta bu konuda post atacaktım allahın zoruna gider diye atmadım siz yapacak mısınız😊